СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 23.01.2023 – 29.01.2023

x


Слънцето вече транзитира през вашия зодиакален знак, така че вие ще почувствате прилив на енергия, ще усещате, че все повече можете да влияете на тенденции, всичко ще ви изглежда по различно, вероятно и по- позитивно, това може да бъде следствие на собствените ви нагласи, но също така и на външни фактори, например- вие ще се радвате на повече добронамереност, разбиране и подкрепа от страна на околните.

Общуването ще е проводник на успехи, чувство за щастие или удовлетворение.

Вие се намирате в оптимално позитивен период, през който можете да осъществите, материализирате ваша цел, идея или желание, стига разбира се те да кореспондират с вашия потенциал, път и предопределеност.

При всички случаи комуникацията, високата социална активност, общуването с повече хора е съпътствено от доза късмет, може да се превърне в проводник на вид удовлетворение или чувство за щастие.

Част от шансовите сами ще застават на пътя ви и под формата на предложения, приятни известия…

Вие може да привлечете на ваша страна вид покровител, ако желаете това или просто ще се радвате на повече добронамереност, прояви на щедрост, буквално и в по-широк смисъл, от страна на околните.

Това е отличен период да оздравите партньорски отношения или важни за вас връзки, ако желаете разбира се.

Повечето от вас преминават през някакъв своеобразен катарзис, съответно на преоценки на всичко най-ценно за вас- от определени хора, партньори до чисто материални блага. Те придобиват за вас нова стойност, която е по реалистична, а това винаги действа стабилизиращо, помага ви да продължите напред в оптимално правилна посока, като оставите онова, което си струва да оставите в живота си.

През втората част от периода-  все по-важна тема се превръщат чисто финансови приоритети,  ще се  появят обстоятелства,  които да допринесат за благоденствието ви.

Постепенно ще наберат скорост тенденции,  които ще ви измъкнат от сложни или спорни въпроси, които касаят недвижимо имущество или взаимоотношения във вашия дом, тази добра перспектива ще продължи  до началото на февруари,  възползвайте се по оптимален начин.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки на висок ток SAINT LAURENT

Обувки на висок ток SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта BALMAIN

Чанта BALMAIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN

Миди рокля ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако BALMAIN

Сако BALMAIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако не сте успели да привлечете внимание през седмицата, петък е вашият ден.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ