СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 27.11.2023 – 03.12.2023

x


Седмицата стартира с пълнолуние, което ще акцентира върху ваши сърдечни връзки с близки до сърцето ви хора, това може да е ваш партньор, а може и да са деца, ако имате такива.

Дребни действия имат широко отражение, препоръчително е сега да усилите съзнателно и целенасочено всички позитиви, които забелязвате, те ви ентусиазират и събират, привличат един към друг, но да изчистите евентуални различия, които пак така можете да забележите. Това, което ви занимава като теми, сега ще ескалира през следващите седмици, месец, а може и повече, така че е полезно да канализирате тази мощна енергия в направление, което желаете и като не губите крайна цел от поглед.

Все повече ви се налага да се доказвате в колектива, в който съществувате, защото са нараснали изискванията или пък конкуренцията около вас, възможно е в обкръжението ви да са нахлули и нови хора, с които трябва да се съобразявате или да отговаряте на техните очаквания, ако желаете разбира се. Това може да се превърне в повод да защитите интересите си или поне да не позволите да бъдете изместени, а някои личности да ви нанесат щети.

Хубаво е да се пазите от конфликти, дори интриги, които могат да имат неблагоприятно отражение върху материалното ви състояние или обществено положение, а те са като скачени съдове.

Създавайте и укрепвайте връзки, които могат да се превърнат в мост към благоденствието ви, дори и на този етап това да изисква доза компромис или по-голяма гъвкавост в общуването.

Някои от вас изпитват финансови затруднения, които изискват да промените нещо в бъдещите си планове, контакти, които могат да ви бъдат полезни, а в по-крайна форма – да смените средата си на съществуване, за да потърсите и откриете ново и по-благоприятно място за вас, където ще ви ценят и възнаграждават по заслуги.

Общуването с хора, които са стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл, може да се превърне в повод за варианти, шанс да разширите хоризонтите си на развитие, да направите някакъв завой, ако се нуждаете от такъв…

През втората част от седмицата може да узнаете тайни, да надникнете в по-далечното бъдеще и да сглобите една цялостна картина, а това винаги е полезно.

Не е изключено да ви обземе носталгия, а миналото да ви застигне по някакъв начин или пък вие да се върнете на места, на които сте били и преди.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Петъчно – лежерно.

Ако сте пропуснали
Най-четени