СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Козирог 27.11.2023 – 03.12.2023

x


Седмицата стартира с пълнолуние, което ви показва на кого или какво можете да разчитате, какви са бъдещите перспективи на развитие, когато става въпрос за вашата професионална реализация. Голяма част от случващото се вече се движи по инерция и вие можете да оберете плодовете  на положени от вас до този момент усилия.

Не е нужно да форсирате събитията, защото едва ли ще стигнете далеч, а на този етап е по-подходящо да се възползвате от спонтанно възникнали шансове, но и да се дистанцирате от хора и обстоятелства, които застават на пътя ви към успеха.

Информационният поток е доста усилен, някои от вас ще водят напрегнати преговори и разяснителни разговори, и в тях може да си кажете доста истини, това винаги е полезно,  стига да не се прекрачат определени граници на добрия тон, зад които се предизвика обратен от желания или очаквания резултат.

Ако някой действа зад гърба ви, сега ще можете да го идентифицирате и да вземете мерки,  това може да се превърне в повод да прекратите връзки или договори.

Все пак е полезно да се пазите от вид задкулисие, интриги и да внимавате на кого се доверявате…

Пред вас могат да възникнат някакви варианти, от които да се възползвате…

През втората част от седмицата миналото ви застига по някакъв начин – може да ви върне шанс от преди, който засяга ключови за вас въпроси с кариерното развитие, социален статус, дори брачни отношения, но това може да изисква от вас да направите някакъв компромис или да проявите повишена адаптивност, вие ще прецените дали искате и дали си заслужава.

В друг вариант – окончателно може да оставите зад гърба си нещо, което очевидно е непродуктивно и няма място в бъдещето ви развитие.

Ескалира борба за власт, която може да спечелите, но това ще изисква някаква цена, която се плаща, буквално и в по-широк смисъл.

Меркурий навлиза във вашия зодиакален знак на първи декември и ще усили вашата социална активност, ще привлече вниманието силно към вас, вашите думи ще имат все по-голяма чуваемост.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени