СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Водолей 29.04.2024 – 05.05.2024

x


В душата на повечето от вас кипят силни страсти и желания, които ви подтикват да извършвате преобразувания в живота си, които могат да се отразят на всички нива – в личен и делови аспект. Вашата воля е много силна, от вас ще зависи в каква посока ще насочите тази мощна енергия, която е способна да промени „декорите около вас“, образно казано…

Важна тема е също домът и семейството, тази сфера от живота ви може да се нуждае от промени и нека те да са положителни като съзнателно и целенасочено изчистите напрежение и различия, ако има такива, които по различни поводи може да са се натрупали преди.

В друг вариант – извършвате премествания, инвестирате в дома си, а това пак така е повод за положителни преобразувания, които да допринесат за комфорта ви.

Чудесно би било, ако имате време и за почивка… Мнозина ще намерят начин да намалят темпото, да обърнат повече внимание на себе си, на близките си.

Най-много ще усещате щастие и подкрепа точно в семейството, дори и да има понякога недоразумения.

Вие ще сте склонни все повече да воювате за желанията, интересите си… Това по един естествен начин ще повиши склонността ви да преговаряте, да водите разяснителни разговори, които ще се оказват доста успешни. Може да постигнете чудесни договорки, да получите подкрепа и одобрение, да подпишете дългосрочни и перспективни договори, ако това ви интересува.

В обкръжението ви може да се появи личност, която ви въодушевява.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени