Ню Йорк и есента в Tommy Hilfiger фантазия

x

Няма място, което толкова много да пасва на естетиката на Tommy Hilfiger като Ню Йорк. – твърдят от бранда. Трудно е да не се съгласиш.

Колекцията на Tommy Hilfiger за есен 2024 е трибют към Голямата ябълка, а с това и любовно писмо към автентичността – както на града, така и на хората, които го правят толкова цветен.



Само за A New York Moment, каквото е и заглавието на селекцията за този сезон, preppy стила и кодовете на американското спортно облекло за всеки ден се срещат в новите модели на бранда.  И тази среща е впечатляваща.



Класиките от 90-те, като блейзъри, чино панталони и колежански якета, са с нови текстурни елементи – кадифе, десен рибена кост и ивици. Вълнените дамски палта са с изчистена кройка в камел, каре или туид в земни цветове. Плетените дрехи и роклите са изработени от кашмир. Tommy Hilfiger се заиграва със силуети с по-широки крачоли, свободни ризи и якета.





Между деветдесетарския чар и съвременните трендове Tommy Hilfiger отключват у всеки, докоснал се до мекия cable knit или свободните рокли от колекцията, чувството за есенно безгрижие, прилежащо на алеите из Central Park. А когато модата създава приказки в съзнанието, може да сме сигурни, че си върши работата успешно.



Във всяка приказка, разбира се, присъстват и господата. Принцове или не – щом става въпрос за Ню Йорк, те са космополитни, модерни и привлекателни. От Tommy добре знаят как да облекат тази фантазия.



При мъжете класиките в облеклото са преосмислени за днешния ден. От пуловери с поло яки до панталони от рипсено кадифе или традиционни оксфордски ризи, колекцията е шампион на съвременния подход в ежедневния стил. Връхните дрехи и топли пухенки, вдъхновени от пейзажите на Нова Англия, пък осигуряват комфорт и топлина за по-студените месеци. 



Естетиката на Източното крайбрежие се пренася в гардероба на всеки Tommy Hilfiger почитател, благодарение на новите модели от A New York Moment, които доказват, че Ню Йорк е моден state of mind,  а не просто локация.

Моделите от колекциите са налични в магазините на марката в The Mall, Serdika Center и Paradise Center, както и на tommy.com


Текст: Наско Фотев

Снимки: Tommy Hilfiger

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Препоръки от седмицата

Пуловер Бежов Regular Fit от AMI PARIS

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер Exeter Червен Regular Fit от Desigual

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожено яке Lonie Кафяв Loose Fit от Gestuz

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Ако ще е тренч, нека да е кожен.

Ако сте пропуснали
Най-четени