СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Телец 25.05.2015 – 31.05.2015

x

2-Taurus

 


Фокусна точка е вашата сигурност – материална или морална /на кого можете да разчитате, съответно – не/. Подобни теми ескалират по различни поводи – нараснали разходи, промени в приходите и/или провокации от страна на приятели, колеги, които по различни поводи могат да доведат до загуби. В позитивен вариант, това може да е повод да „разчистите“ около вас онези, които повече ви натоварват, отколкото да са ви полезни. Остават онези, които ще издържат проверката на времето и ще заслужат място в сърцето ви, а останалите не са ви нужни и вие ще го осъзнаете чрез разяснителни разговори, изненади, научаване на тайна и/или внезапна поява на теми от миналото, но видени от друг ъгъл – разделящ ви с илюзии или сглобяване на важни детайли, които са ви убягвали до този момент.
Вашата управителка – Венера е в активна позиция и подобно на нея вие ще сте силно мотивирани да трансформирате нещо ценно за вас. Тенденцията се отразява като минимум в силни емоционални преживявания, а понякога и внезапни решения, смяна на настроения и намерения за бъдещето. За да придобиете нещо или да се доберете до съкровено желание трябва да се откажете от друго, под формата на „цена“, но е съществено първо да си направите точна равносметка дали си струва, преди да предприемете каквото и да било.
В понеделник се раздвоявате между лични и професионални ангажименти, които могат да препятстват успешната реализация и на едното и на другото.
Вторник и сряда са рискови – пазете се от загуби. Това, което може да ви помогне е рационалният ви подход, земни и практични съждения, които вие по правило притежавате.
Четвъртък и петък са динамични, правете краткосрочни планове, за да имате шанс да реагирате „на момента“.
В събота и неделя е подходящо да стабилизирате партньорските си отношения, ще имате възможност, ако поискате или имате нужда.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени