СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП Овен 25.05.2015 – 31.05.2015

x

1-Aries

 


Информационният поток продължава да е доста засилен около вас. Вие активно водите преговори, за да сбъднете своя мечта и сте особено изобретателни или пък сте провокирани от другите да заемете по-активна позиция, внимавайте само тя да не премине в словесна война. На този етап коректните доводи и контра-доводи са почти изключени, както и използваните средства за влияние върху вас, а понякога и от вас. При всички случаи е полезно да не позволявате да ви въвличат във вид задкулисие, което ще „лъсне“ със съответните последици най-късно в средата на юни. В оптимален вариант научавате някаква тайна и си изяснявате детайли, които са ви убягвали до този момент. Това може да доведе до прекрояване или направо скъсване на договори – в пряк и преносен смисъл /писмени или устни обещания/.
В дома ви предстоят реформи и/или леки „революции“ – в повечето случаи вие ще сте провокаторът, така че от вас ще зависи дали това ще е обновление и освежаване на средата или пък дестабилизиране на основите и то с дълготраен ефект.
В понеделник звездите са на ваша страна и ентусиазмът ви е способен да извърши значими пробиви към някакво желание.
Вторник и сряда са напрегнати, защото са изпълнени с ангажименти и/или новини, извеждащи ви извън обичайния ритъм или пък имате подчертана нужда от почивка, така че да обърнете внимание и на психическото, физическото си здраве.
Успехите в четвъртък и петък се определят от способността ви да лавирате между ваши и чужди интереси. Важен момент за партньорските взаимоотношения – лични и делови, въпреки известни провокации – задайте положителен тон, който ще ви превърти на по-високо и градивно ниво.
В събота и неделя се пазете от крайности, чисто материални въпроси се отразяват и на други сфери, водят до трансформации в нагласи, идеи за бъдещето ви.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ. Вижте повече тук: horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Лачени обувки Mary Jane от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от Potamy

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бяла риза и кожено яке – класика в действие.

Ако сте пропуснали
Най-четени