И мъжете се страхуват от падане…на коса

x

Знаем, че косопадът при жените понякога се дължи на накъсване, причинено от хормонални промени или стилизиране. При мъжете обаче, загубата на обем може да е в резултат на изтъняване на косата с течение на времето. И при двата пола косопадът от корените е в резултат на фактори като стрес и хранителни диети, в които липсват важни хранителни вещества.

Сериите Genesis на Kérastase дават решение на тези проблеми. И в женската и в мъжката серии, част от съставките са еднакви, но с някои разлики спрямо различните причини за косопад, специфични за всеки пол. Ароматите им също са подобни, като носят смелия, оптимистичен дух на серията, но същевременно достатъчно различни, за да отговорят на желанията и предпочитанията на мъжете и жените.Днес се фокусираме върхи GENESIS HOMME – цялостна луксозна грижа против косопад за мъжете от ново поколение. Двойният й подход обединява науката на Kérastase, за да се справи с двете основни причини за косопапа при мъжете – отслабване в корените и изтъняване – с помощта на усъвършенствани активни съставки. Тя осигурява незабавен обем и дългосрочна подкрепа на растежа на косата. Лесна за употреба, дискретна и луксозна, ефективната гама от пет части GENESIS HOMME се интегрира безпроблемно в обичайната грижа за косата на всеки мъж, като изключва необходимостта от медицински продукти. Основана на успеха на женската серия Genesis, GENESIS HOMME отговаря директно на нуждите на мъжете от всички възрасти и с всички типове коса, които се сблъскват с изтъняване на косата.Три ключови съставки – кератин, корен от джинджифил и аминексил, се обединяват за да осигурят подсилване и уплътняване на косата. Креатинът благоприятства създаването на електростатични връзки в кортекса на косъма, като спомага за възстановяването и укрепването на структурата му отвътре. Джинджифилът е известен с предпазващия си ефект от външни вредни фактори. Аминексилът възпрепятства втвърдяването на колагена около космените фоликули по време на интензивен косопад. Така обвивката остава еластична, което позволява на косъма да се закрепи по-здраво в скалпа и помага за приема на важни хранителни вещества в луковицата.Ароматът, който е съществен елемент от всяка грижа за коса на Kérastase, в GENESIS HOMME е с по-мъжка версия на емблематичния аромат от дамската серия Genesis. Цитруси завършващи с дървесни нотки, доставят грижовно преживяване, което освежава сетивата и повдига духа.

GENESIS HOMME съдържа пет продукта – подсилваща вана, уплътняваща вана, посилващ и уплътняващ спрей, подсилваща и уплътняваща паста, и серум против косопад.

Всеки продукт Genesis Homme съдържа QR код, който допринася за по-пълноценното пътуване към по-плътна и здрава на вид коса.


Текст и снимки: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Лежерно в деним.

Ако сте пропуснали
Най-четени