СЕДМИЧЕН ХОРОСКОП ОВЕН 09.05.2022 – 15.05.2022

x


Все още водеща тема за вас си остава финансовото благополучие или чисто материални приоритети. Вие сте в силен период, през който може да отключите допълнителни,  паралелни или алтернативни източници за печалба.

Голяма част от тенденциите вече са набрали скорост и клонят към кулминация,  показателни събития или вид развръзки. Някои от вас ще могат да привлекат тайна или неочаквана опека, която пак така ще допринесе за вид облагодетелстване.

Въпреки всичко, не са изключени и повишени разходи, в оптимален случай това ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вашето бъдеще, във вас самите и т.н.

Твърде вероятно е да ви се налага да се доказвате пред околните над обичайното, да отговаряте на повишени изисквания или да се съобразявате с по-възрастни и авторитетни фигури… Ако действате по този начин, тогава вие ще можете да надскочите себе си, ще преодолеете някакво предизвикателство или трудност, следствие на собствените ви усилия.

На този фон може да преосмислите взети вече решения, включително и от изминалите  около две-три седмици, те пак така касаят чисто материални приоритети, може да приемете случващото се като право на втори опит, съответно да наваксате с някакви пропуски, да поправите грешки, да действате различно, за да получите по-добър резултат от преди или да си върнете нещо изгубено.

Този процес започва сега и с обръщането на Меркурий в ретрограден на 10-ти май, Меркурий ще остане ретрограден до трети юни и едва след това всички усилия, които сте полагали, бързо ще започнат да набират скорост, дотогава нищо не е окончателно.

През тази седмица предстои знаково астрологично събитие – Юпитер навлиза във вашия зодиакален знак на 11-ти май и засега ще остане във вашия зодиакален знак до 28-ми октомври.

През това време доза късмет, ентусиазъм, покачващи се амбиции – ще ви въодушевят и ще преобразят живота ви, засега ще усетите първи подсказки в тази посока.

С любезното съдействие на Хороскопи Астро ЕМ horoskop-astrom.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди пола от DOLCE & GABBANA

Миди пола от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Асиметрична рокля от GAUGE81

Асиметрична рокля от GAUGE81 Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от ZIMMERMANN

Къси панталони от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини рокля от ZIMMERMANN

Мини рокля от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Роклята на цветя е най-добрата приятелка на приятелките.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ