КАЖИ МИ ЗОДИЯТА СИ, ЗА ДА ТИ КАЖА КАКЪВ ДА Е ГРИМЪТ ТИ (ЧАСТ 2)

x

collage


Продължаваме с грим предложенията на гримьорката Сетаре Хосейни, рисуващи характера на всеки от зодиакалните знаци. На какво да акцентираме, ако сме представител на Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей или Риби?


makeup_for_zodiac_signs_libra


Везни

Тя е очарователна и балансирана в мислите и емоциите си, отворена е за външния свят, но пази скрити бодли, така че не се „шегувайте“ с нея. Везните притежават мелодичен глас и винаги търсят справедливост в живота. Жената от тази зодия държи везните си балансирани и с неподправен чар лесно провокира хората да я следват.

При тези особености на характера ключова е прическата, при която косите са завити на малки кокчета. В грима всичко е прекрасно и симетрично. Бели точки обрамчват очите и носа, а бронзиращата пудра добавя дълбочина. Като изключим интензивността на сенките във вътрешните ъгълчета на очите, гримът е по-скоро монохромен.


makeup_for_zodiac_signs_scorpio


Скорпион

Тя е потайна и пресметлива. Само с един поглед очите й могат да проникнат в душата ти, а тези очи са хипнотизиращи. Същевременно страстта е в основата на природата на тази жена и я допълва с интуиция и сила. Тя знае как да балансира силата и тъмнината си, и въпреки че половината й е страховита, другата крие истинска богиня.

За да уловите тъмната природа на Скорпиона, заложете в грима на черното, тъмно червеното и розовото. Акцентирайте на очите с помощта на очна линия и сенки в тъмно розово.


makeup_for_zodiac_signs_sagittarius


Стрелец

Тя е опасен ловец и винаги преследва висока цел. Обича приключенията и е неуморна в търсенето на нови преживявания и идеи. Тя използва вродената си висока интелигентност, за да образува връзка между небето и земята.

За да се капсулира всичко това в грим, е необходима проницателност. Кафява очна линия подчертава очите, а веждите са акцентирани перпендикулярно с черни сенки и наподобяват стрели. Устните в тъмно лилаво придават пълна завършеност на цялостното излъчване и известна дълбочина и драматичност.


makeup_for_zodiac_signs_capricorn


Козирог

Контрол, самоограничаване и амбиция са ключовите характеристики на жената Козирог. Тя е лоялна и се стреми да постигне желанията си на всяка цена, нищо не може да застане на пътя й, когато е устремена. Тя знае как да презареди, но любовта й е  непоклатима, когато си науми да постигне целите си.

Гримът на жената Козирог е решен основно в златисти тонове. Веждите й са очертани в права линия, по посока към линията на косата и напомнят на клони, а златистото и кафявото, които очертават очите й, придават още по-голяма интензивност на магнетичния й поглед. Блестящите устни в златисто й придават характерна красота.


makeup_for_zodiac_signs_aquarius


Водолей

Това момиче е бунтарка и съвършено непредсказуема. Тя е готова на неочаквани действия и анархия, но носи в себе си и страхотна мъдрост, и винаги се стреми да поддържа в равновесие световния ред.

Жената Водолей е напълно завладяваща и същевременно плашеща – тя непрестанно прекрачва границата между лудостта и гениалността, живее в бъдещето, а настроенията и действията й се променят от минута на минута.

Гримът й е решен в блясък и силни цветове. В грима на очите й е добавена лека интрига, за да се подчертае мистериозността й и да се акцентира на личността й.


makeup_for_zodiac_signs_pisces


Риби

Определяни като мистериозни и неземни, жените Риби са изключително дълбоки в същността си. Те са омагьосващи, а сърцето им е дълбоко като океана. Умът им е изпълнен с места, до които само малцина могат да пътуват.

С безброй цветове, започващи от линията на косата и завършващи с акцент върху устните, гримът на тази жена силно напомня на риба. Бледата бяла пудра, покриваща цялото лице, придава пълна завършеност на грима.

 

Към Част 1

 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Setareh Hosseini

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ