Кажи ми зодията си, за да ти кажа какъв да е гримът ти (част 1)

x

collage


На някои хора хороскопите им действат силно пристрастяващо. E да, видите ли вестник или списание, наистина е трудно да устоите на кратките текстчета под зодиакалните знаци, носещи толкова много съдържание за бъдещето. Добрата новина е, че любителите на хороскопи не са самотни единици. Напротив, сред тях е и креативната гримьорка от Торонто Сетаре Хосейни, която открихме в Instagram. Страстта й към астрологията не се изчерпва само с текстовете с предсказания за зодиите, а посяга и към гримовете, рисуващи най-добре характера на всяка от тях. Любопитни ли сте да научите коя е вашата грим комбинация? Е, добре…


makeup_for_zodiac_signs_aries


Овен

Жената Овен е винаги готова за битка. Тя е бурна и страстна и винаги готова за нови надпревари. Тъй като е безстрашна, притежава естествен стремеж към лидерство. Въпреки борбеността и инатът, душата й е като на дете и това се вижда от ежедневните й грим превъплъщения.

Усмивката й винаги е широка, със старателно подчертани устни, гримът – максимално естествен в сравнение на останалите зодиакални знаци, с по-силен акцент върху очите.


makeup_for_zodiac_signs_taurus


Телец

Тя е темпераментна, волева и изключително упорита. Това я прави бунтар, но същевременно е любител на всичко, което стимулира сетивата й. Притежава деликатност, която я балансира и й дава увереността за сила.

Гримът на жената Телец е в черната гама, с акцент върху чувствените устни. Очната линия е права и леко извита и с малко брокат в ъгълчетата на очите, подчертаващи усещането за любов и страст, които носят.


makeup_for_zodiac_signs_gemini


Близнаци

В този зодиакален знак се борят две противоположни страни: на абсурдността и на логиката. Това са чертите, които правят жената Близнаци невероятната личност, около която искат да бъдат всички. Тя притежава сериозно количество интелект и хумор и знае как да извади най-доброто и най-лошото от хората. В това отношение е опасна, но пък е лоялен и скъп приятел.

В грима жената Близнаци избира отново крайностите: от една страна фатален, силен, в тъмни тонове и акценти грим. От друга страна – минималистичен, почти отсъстващ с деликатно подчертаване на чертите на лицето.


makeup_for_zodiac_signs_cancer


Рак

Най-дълбоката душевност измежду жените в зодиака невинаги показва открито колко силно е подвластна на емоциите си. Трудно е да накараш жената Рак да разбие стените, които е изградила около себе си, но когато го направи, то е за да покаже колко много ви се доверява. С тези жени никога не знаете какво можете да очаквате, заради дълбоката им и защитена природа.

В грима заложете на червените и черните тонове, подчертаващи дълбочината на характера и безгрижието, но внасящи и капка мистерия. Структурираност на скулите, носа и устните.


makeup_for_zodiac_signs_leo


Лъв

Това момиче е роден лидер и воин. Тя бързо става център на вниманието с безкрайната си усмивка и силен смях. Безкрайно самоуверена е, с блестящ тен на кожата. Вътрешният й огън гори безспирно, дори когато отвън ви се струва дистанцирана.

Гримът й, разбира се, напомня на лъвица: в златисто-кафяви нюанси. Драматични котешки очи, които добавят дълбочина към страстта, характерна за излъчването на лъвовете. Всичко в грима й е добре премерено и приковаващо погледите.


makeup_for_zodiac_signs_virgo


Дева

Невинността е в основата на тази зодиакална личност. Тя е земна и умна, животът й е аналитичен и свързан с природата. Красотата е навсякъде около жената Дева, която не спира да търси ред дори в най-хаотичната ситуация.

В грима й акцентът е върху зеленото, както и върху чувствените устни. Кожата й е с блестящ и свеж тен, подчертаващ характерната невинност, а зеленият грим и силните линии върху очите акцентират на чувството за справедливост на тази жена. Като цяло гримът е минималистичен и носи усещане за чистота.

Следва продължение…

 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Setareh Hosseini

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Игра на принтове.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ