Как да синхронизираме маникюра с грима си?

x

Всеки детайл от нашата визия има значение. Важни са всички акценти, както е важно тяхното правилно съчетание, за да се постигне в максимална степен ефектът, който искаме. Затова ви предлагаме няколко идеи, на които да обърнете внимание в случай, че се стремите към своята по-добра версия, в която няма място за компромиси.Добавете нов нюанс. Играйте смело с цветовете. Една невероятна комбинация, любима на много дами, е розово и червено. Сложете на всяка устна по един от двата нюанса, а ноктите лакирайте по желание в тон от същата гама. Определено този цветен флирт ще ви хареса, макар и да ви се струва странен на пръв поглед. Всъщност съчетанието е много свежо, енергично и практично.Акценти в негатив. Тотално различно от всичко традиционно и познато. Черните детайли са приветствани в почти всяка визия и се вписват успешно във всеки грим и идеи за маникюр. Не прекалявайте обаче с броя и вида на фигурите, които сте избрали, защото пренасищането на детайли не се възприема особено добре от окото. С помощта на малка четка можете да постигнете интересен ефект върху клепачите, който да кореспондира с този върху ноктите. Никак не е трудно, просто се осмелете да бъдете различни!

Вижте още: Beauty триковете, които всяка дама трябва да знаеБели арки. Ако не обичате да се набивате на очи сред тълпата, можете да заложите на нещо по-дискретно, но не по-малко интересно. Лакирайте ноктите си с прозрачен лак и оцветете в бяло само арките най-отдолу, а очите оставете в естествения им вид. Най-много можете да поставите лек акцент в бяло в крайчеца на клепача и да нанесете спирала. Все пак не бива да забравяме, че търсим синхрон между грима и маникюра.


 


Плувайте с русалките. Този сезон е подходящо да заложим на по-смели цветове и комбинации. Синьо-зелените сенки с металически отблясък предизвикват все по-голям интерес от страна на дамите и започват да си прокарват път до козметичната чантичка, в която тенденциите налагат тяхното присъствие. Лакирайте ноктите си в същия нюанс и добавете малко бляскави частици, за да подсилите ефекта на ретро грима. Тази визия ви позволява да експериментирате с цветовете, актуални през пролетта.

Текст: Звезделина Георгиева

Снимки: Press

Вижте още:

КОИ СА АКТУАЛНИТЕ ЦВЕТОВЕ В КОСИТЕ ТАЗИ ПРОЛЕТ

КОКОСОВОТО МЛЯКО – НАЙ-ДОБРИЯТ ПРИЯТЕЛ НА КОСАТА НИ

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Далеч сме от морето, но една сламена чанта, може повече от спокойно да го доведе в още…

Ако сте пропуснали
Най-четени