Отслабваме светкавично! Възможно ли е? Разбира се!

x

В забързаното ежедневие, отнемащо голяма част от свободното ни време, се оказва все по-трудно да правим нещата, които обичаме и ни карат да се чувстваме добре. Ядем на крак вредни храни, страдаме от липса на движение и напълняваме. А резултатите в огледалото не са никак обнадеждаващи. С годините е все по-трудно да влезем във форма и да останем в нея. Затова ви предлагаме нова алтернатива за бързо отслабване, което, разбира се, изисква доза усилие от ваша страна, но със сигурност няма да бъде напразна. За 20 минути 3 пъти седмично ще изгорите мазнините, връщащи се по онези части на тялото ви, към които сте предразположени да ги складирате. Ето как:Загрейте. Направете 15 скока, свивайте длани в юмрук сякаш помпите и изпомпвате кръвта по вените си, залюлейте се на два крака, като броите до 10.

4 минути кардио. Скачайте на въже, редувайки различни подскоци – на два крака, на един, на различни интервали и т.н. Ще усетите пълния интензитет на сърдечния си ритъм, когато не можете да си кажете името, докато изпълнявате упражнението.

1 минута „динамични“ лицеви опори. Заставате в изправена позиция. Поставяте ръце на пода, така, че с помощта на краката да образувате буква А и свивате коленете. Изпълнявате това движение няколко пъти.5 минути кардио. Отново взимате въжето и го развъртате така, че да ускори максимално сърдечната ви честота. След серия от подскоци, тичате на място за около 90 секунди и отново се връщате към скачането. Следете дишането си. Много е важно да дишате през еднакви интервали.

1 минута клекове. Можете да използвате стол, за да изпълните по-ефективно това упражнение. Опирате се с две ръце на ниската му част, като гърбът ви трябва да остане зад лицето на стола, а краката може да са свити в коленете, опиращи се на земята, или изпънати, с пети, опрени в пода. Направете няколко повторения до минута.

Вижте още: Плосък корем? 15 минути на ден са достатъчни за мечтаната фигура!90 секунди планк. Планк се нарича стойката, при която лактите са разположени успоредно на пода и поддържат тялото ви по същия начин с помощта на пръстите на краката. Гърбът е изправен, дишането спокойно, седалището е на нивото на гърба. Останете в това положение неподвижни за по-малко от 2 минути.

4 минути кардио. Вземете въжето и комбинирайте подскоците, както по-рано. Ускорете пулса си максимално.

1 минута „велосипед“. Легнете по гръб, вдигнете крака във въздуха и си представете, че карате колело. Редувайте движението на краката през равни интервали и следете дишането си.Не забравяйте, че скоростното изпълнение на тренировката действа шоково за мазнините и така започва тяхното разграждане. С това ще си осигурите фигурата, към която се стремите, но е важен и начинът ви на хранене. Ако успеете да ги комбинирате правилно, ще успеете да задържите постигнатите резултати за по-дълго време.

Текст: Звезделина Георгиева

Снимки: Unspalsh

Вижте още:

ПОСТАВЯМЕ НОВО НАЧАЛО В НАЧИНА СИ НА ЖИВОТ С ТЕЗИ ХРАНИ

 СТРИИТЕ – ПЕТ МИТА, ПЕТ ФАКТА, ПЕТ РЕШЕНИЯ

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Бежовото – една стилна вселена.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ