Плосък корем? 15 минути на ден са достатъчни за мечтаната фигура!

x

За никого не е тайна, че хубавото тяло се вае през зимата. Затова е време да се вземем в ръце и да поработим за мечтаната фигура. И тъй като вече знаем как да оформим желаните ръце, крака и дупе, сега ще поставим акцент върху стегнатия плосък корем, за който се оказва, че са нужни не повече от 15 минути на ден. С тази тренировка ви гарантираме, че ще успеете да приберете коремчето и да стопите излишните мазнини по него и около ханша.Упражнение 1. Легнете на пода по корем. Подпрете се с цял лакът и пръстите на краката. Позата на тялото ви трябва да образува перфектна успоредна линия със земята. Много е важно да изпълнявате упражнението с изправен гръб. В това положение отбройте 20 секунди и повторете. Всеки път увеличавайте времетраенето.

Упражнение 2. Останете в същата поза, но този път се опитайте да докоснете пода само с ханша, задвижвайки бедрата наляво-надясно. Повторете 10 пъти и починете. При всяка тренировка се старайте да увеличавате интервалите на повторение.Упражнение 3. Коремните преси са ни добре познати и тривиални, но пък ако се изпълняват правилно, дават добри резултати. Тук са важни стойката и дишането. Правете ги с изправен гръб и равномерно си поемайте въздух. Две серии по 15 пъти се напълно достатъчни като за начало, но после увеличете бройката.

Вижте още: Тренировката, с която ще изваете перфектното дупеУпражнение 4. Застанете на единия си лакът, използвайки единия си крак за опора. Упражнението е изключително лесно за изпълнение, но за сметка на това е трудно относно темпото ви на издръжливост. Опитайте да се задържите в тази поза за около 15 секунди и повторете с другата страна на тялото.

Упражнение 5. Легнете по гръб. Долепете ръце до тялото и повдигнете леко главата и раменете си. Повдигнете краката си, докато не образуват прав ъгъл със стойката на тялото ви. Вдигате и сваляте краката през равни интервали. Направете серия с по 20 повторения и починете. Увеличавате броя на пътите, в които изпълнявате упражнението,  с всяка тренировка.Текст: Звезделина Георгиева

Снимки: Unsplash

Вижте още:

ТРЕНЬОРЪТ НА ХОЛИВУДСКИТЕ ЗВЕЗДИ НИ ПОМАГА ДА ИЗВАЕМ МЕЧТАНАТА ФИГУРА С ТЕЗИ ТРИКОВЕ

КРАСИВИТЕ И СТЕГНАТИ РЪЦЕ СА ПОСТИЖИМИ, АКО…

 

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Подаряваме ви малко слънце в мрачния ден!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ