Шест прически с къдрици за по-романтично настроение

x

 

Иска ви се или не, онзи заветен любовен ден от годината наближава и ние смятаме, че каквото и да правим, трябва да продължим да го правим със стил. Взехме на заем от червения килим шест прически, които можете или да направите сами, или да поискате от фризьора си. Шестте визии са универсални и подхождат на различни лица с усмивки на тях. И в крайна сметка – влюбени или не, какво лошо има да се поглезим с един час при фризьора или с приятелки у дома.

Днешното ни „красиво“ предложение минава под надслов „Нека има къдрици“! Известно е, че те създават по-романтична осанка на жените. Това впечатление никак не е лъжовно, защото до болка сме свикнали да свързваме всички ретро стилове именно с коси, начупени на големи вълни, които се спускат по раменете на жените. А, когато през миналия век дължината на косата се е променяла, къдриците са се запазили – понякога по-дребни, понякога едри, но винаги стилно подредени и винаги придружени от добър и ефектен грим.

Шестте звездни красавици всъщност са добър пример за това какво можете да направите с косата си. От шест различни ъгъла можете да прецените за себе си – имат ли почва къдриците на вашата глава, или не.

 


 

 

Зоуи Салдана

 


 

 

Кирстен Дънст

 


 

Кои са момичетата? Ефектът на Зоуи Салдана и Кирстен Дънст можете да постигнете, ако сте с къса коса, която ще скъсите още малко. Имайте предвид, че къдриците винаги отнемат от дължината на косата, затова преценете добре от къде да започват те. Можете да използвате големи ролки и да навиете косата си до горе. Имайте предвид, че така или иначе в долната си част къдриците ще са оформени точно по този начин, а в горната част на косъма нека косата остане леко вълнообразно начупена.

 


 

 

Дженюари Джоунс

 


За ефекта на Дженюари Джоунс ще ви бъде необходим фризьор или поне приятелка, която си служи добре с четка и сешоар. Има неща, които е добре да оставите в чужди ръце и нека тази прическа бъде едно от тях.

 


 

 

Кейт Хъдсън

 


 

 

Ан Хатауей

 


Кейт Хъдсън и Ан Хатауей са оставили косата си да пада свободно на големи вълни. Дългата коса изисква не по-малко грижи, а тези начупени коси, които Катрин Мидълтън превърна в класика, а виждаме и тук, са модерни по всяко време на годината. Обработката със сешоар е от съществено значение, така че не подценявайте важността на топлата струя въздух. 

 


 

 

Ева Лонгория

 


И последно – Ева Лонгория, която е прибрала начупената си коса в нисък кок, е още един класически пример за романтична визия без излишък, но с много елегантност. Прическата бихте могли да направите у дома, защото прибраната коса до известен смисъл замаскира всички несъвършенства от изсушената без сешоар коса и е подходящ вариант, ако бързате да излезете. 

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

Как да запазим обема на косата, дори и под зимната шапка

Как да носим червено червило

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Къса рокля с колан от GIVENCHY

Къса рокля с колан от GIVENCHY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блейзер от Max Mara

Блейзер от Max Mara Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта от LOEWE

Кожена чанта от LOEWE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA

Кожени сандали от BOTTEGA VENETA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уикендът е тук: наздраве за жената, която обича да бъде жена!

Ако сте пропуснали
Най-четени