Според характера – и диетата!

x


Вероятно ви звучи познато: често започвате нова диета с идеята, че ще я доведете до щастлив край, но в крайна сметка никога не успявате да удържите на обещанието си! Разбира се, за всичко си има обяснение. Според последните теории провалената ви диета най-вероятно се дължи на неправилния избор на метод за отслабване. Защото хората функционират различно и са необходими индивидуални методи за постигане на фигурата-мечта. Докато едни искат да се хранят супер здравословно и теглото не е от голямо значение за тях, други очакват страхотни успехи само след седмица време. Ето защо открихме перфектния диетен план, съобразен с характера на всеки.

Мотивираните

Има хора, които наистина се забавляват, спазвайки стриктен хранителен план, и следят отблизо всяка хапка, която слагат в устата си. Тази мотивация може да бъде успешно инвестирана в интервална диета, защото при нея се изисква издръжливост. Този тип диета за бързо отслабване е с продължителност от 9 дни. Те се разделят на три равни етапа, в които трябва да консумирате ориз, картофи и зеленчуци. По време на режима можете да пиете само вода. За това разбира се, се изисква доста дисциплина, която може да доведе до успешни резултати.Нетърпеливите

Диетите не са създадени за този тип хора, защото обикновено е нужен известен период от време преди да бъдат забелязани първите успехи в промяната на фигурата. Ако не сте от хората, които обичат да чакат, заложете на диети, които са само за кратък период от време (еднодневни например). Бъдете особено внимателни с тях обаче, защото те са свързани с драстични промени в теглото и могат да имат опасни последствия за здравето ви. Ако страдате от хронични или сърдечни заболявания, най-добре първо се посъветвайте с личния си лекар.

Самоосъзнатите

За вас храненето е изключително важно и трябва да е винаги здравословно? Тогава по-добре се въздържайте от диети, защото с тях причинявате на организма си излишен стрес. За вас е много по-добре да останете в добро здраве и просто да ограничавате всички храни, които ви правят дебели. Избягвайте захарта и захарните изделия и намалете въглехидратите. Така ще запазите фигурата си и ще се научите да избягвате храните, без които така или иначе можете.Спокойните

Несъмнено диетите и проблемите в теглото не съществуват за вас. Не искате да напълнявате драстично, но и не искате да се отказвате от малките въглехидратни сладости в живота. Затова не ви е нужна диета, а балансирано хранене. Един ден парченце сладкиш, а на следващия – здравословна некалорична закуска. Така ще поддържате баланса на теглото си и ще се простите с усещането, че не можете нищо да си позволите.


Текст: Нора Атанасова

Снимка: Unsplash

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN

Червени кожени сандали от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от ZIMMERMANN

Блуза от ZIMMERMANN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от OSCAR DE LA RENTA

Рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от MUGLER

Дънки от MUGLER Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Карго панталоните в един по-елегантен прочит.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ