Стегната кожа без хирургическа намеса

x

 


 

Към какво се стреми всяка дама? Да бъде успешна? Разбира се! Да бъде красива? Абсолютно! Добрият външен вид ни кара да се чувстваме емоционално добре, да бъдем по-уверени в качествата си и съвсем не на последно място – да харесваме образа, който виждаме в огледалото. Но без това да звучи нарцистично!

С напредването на възрастта кожата променя своята еластичност. Започва да увисва, а траен ревитализиращ и антиейдж резултат дава единствено пластичната хирургия – метод, до който не всеки има смелост и желание да прибегне.

Мезоконците са революционно откритие в естетичната дерматология, който замества употребата на скалпел. Лицето, шията, корема, бедрата, гърдите и ръцете могат да бъдат подобрени като обем и контур чрез иновационната технология на резорбируеми мезоконци със специална структура. Благодарение на тях, зоните видимо се стягат, без да променят първоначалната си структура.

Те са много тънки, практически невидими и са предназначени за имплантация в меките тъкани. Изработени са от специален материал, гарантиращ висока поносимост и липса на алергична реакция. Въвеждат се подкожно чрез специални тънки игли, без да остават синини и да причиняват белег от убождане. Субективното усещане не се различава от това по време на обичайна плазмо или мезотерапия.

А ето и повече информация за различните видове.

 


 

 


 

Lead Fine Lift ™ са висококачествени микротънки мезоконци, които се въвеждат подкожно с цел подобряване релефа, качеството и цвета на кожата и вторичен ефект лифтинг, който се дължи на стимулация на собственото производство на колаген. Процедурата е атравматична, с изключителен моментален резултат, без възстановителен период. Въвеждат се чрез 3D метод. Ефектът на репозициониране продължава повече от 24 месеца, като едновременно с това прави кожата по-млада, сияйна, с еднороден тен. Методът се използва и за намаляване на излишен обем в областта на корема, за повдигане на седалището (постига ефекта на „бразилско дупе”) и отпуснати участици в горната част на ръката. Действа безотказно за повдигане на гърдите. Допълнително благотворно влияние оказва подобряването на микроциркулацията на кръвта и общото освежаване на кожата.

Meso Cogs ™ са свободно плаващи микротънки нишки, които революционизират методите за стягане, ревитализиране, подмладяване и хидратация на кожата. Благодарение на резорбируемостта си и лекотата на проникване, те позволяват минимално инвазивен подход. Особено подходящи са за стягане на деликатни зони като вътрешната част на ръцете, вътрешната част на бедрата и зоната около коляното, деколтето и шията. Поставянето се извършва чрез Double V техника, под специален ъгъл и постига бърз, естествено изглеждащ резултат. Терапията е безопасна, без нежелани странични ефекти, хидратира и стимулира образуването на колаген и еластин в третираните зони. Минималният ефект от процедурата трае 240/370 дни.

HappyLift ™ са „зъбчести” мезоконци, които поддържат структура на кожата и запазват т.нар. триъгълник на красотата, който след 30-ата година започва да се отпуска. Тази уникална, патентована система е нехирургичната алтернатива на традиционния фейслифт. Без скалпел и без разрези, само с няколко микроубождания третираните тъкани и кожа се повдигат, стягат, оформят. Терапията е подходяща както за отпусната с времето кожа, така и за деформация след драстично отслабване. Специалната схема за поставяне в областта на шията я прави двойно по-ефективна, като в същото време е неинвазивна и в сравнение с другите познати пластични методи – безболезнена и нетравматична за пациента. С отлични, симетрични, прецизни резултати се прилага за повдигане на скули, стягане на долния лицев овал и челото.

Текст: Fashion Inside

Снимки: Hill Clinic

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA

Асиметрична риза от ленена смес в розов цвят NIKOLOVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN

Кожен панталон от ALEXANDER MCQUEEN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В понеделник правим магия за лято.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ