За няколко къдрици повече

x

Знате ли, че две трети от жените по света са с чуплива, къдрава или многокъдрава коса? И знате ли, че все повече от тях заобичват къдриците си и ги носят с гордост.Има три вида къдрави коси:

чуплива – с вълнообразна форма или спираловидни букли .Тъй като естествената форма може лесно да бъде утежнена от продуктите, чупливата коса се чувства добре с леки продукти за грижа и оформяне. Свободната форма на вълните в косата позволява естествените мазнини да се разнесат по дължините на
косъма, затова е достатъчно умерено количество на допълнително хидратация и подхранване;

къдрава – може да е с по-свободни или стегнати спираловидни къдрици, плътно завити около себе си кичури. Косъмът е по-порьозен и склонен към накъсване в сравнение с чупливата коса. Същевременно, поради по-стегнатата форма на къдриците, те затрудняват естественото овлажняване до краищата,
затова къдравата коса се нуждае от интензивна хидратация и продукти за подсилване като маски за коса и продукти без изплакване.

много къдрава – представялява плътно усукани спираловидни или зигзагообразни кичури. Къдриците са много плътни близо до скалпа и леко по-отпуснати в краищата. Косъмът е по-тънък и крехък, склонен към накъсване. Тъй като естествените мазнини трудно могат да минат по дължините на косъма, косата
е изключително суха. Много къдравата коса се нуждае от максимално подхранване, подсилване и оформяне, което може да се постигне с нанасяне на няколко продукта един след друг и интензивна грижа с масла, която да бъде оставена през нощта да действа.

Къдравата коса е най-изискващата от всички типове коса. Тя се нуждае от интензивна и прецизна грижа, която може да бъде осигурена единствено с много страст, новаторство във формулите и професионална експертност.Затова от Kérastase събират водещи експерти в овладяването на къдравите коси в една група, учени и разработчици на продукти, които се грижат за оформянето на къдриците в продължение на години, хора които познават и разбират нуждите на къдравата коса, разработват и тестват технологии. Те обединяват усилията си с фризьори и съмишленици, и  резултатът е Curl Manifesto – безкомпромисна професионална грижа за всеки тип къдрави и много къдрави коси.Какво е Curl Manifesto?

Curl Manifesto на Kérastase е изключително професионална и луксозна серия за къдрави коси от 8 продукта ( хидратираща вана, хидратиращо мляко, маска, дневен крем, разкрасяващо олио, гел за усъвършенстване на къдриците, спрей за освежаване и салонна подхранваща грижа), която отговаря на нуждите и предизвикателствата, които имат жените с чуплива, къдрава или много къдрава коса. С изключителната си комбинация от хидратация, сила и дефиниция, серията осигурява интензивна грижа за всички три типа къдрава коса. Хидратиращият мед от манука, подсилващ серамид дефиниращият глицерин са съчетани, за да осигурят на къдравата коса 83% повече хидратация, 87% по-силни къдрици. Най-накрая, луксът среща ефективността на продукти, в серия грижа за коса, която дава възможност на жените да носят къдриците си с гордост и увереност.

Пълната серия Curl Manifesto на Kérastase  ви дава възможност да комбинирате различни продукти за създаване на ритуали за чуплива, къдрава или много къдрава коса. А невероятният аромат от венчелистчета на блестяща тубероза, свежи нотки на франджипани и бял мускус ще ви потопи в свят, изпълнен с лукс и грижа.

Попитайте професионалистите  за най-подходящите продукти за вашата коса, и ЗАЯВЕТЕ ВАШЕТО ВЕЛИКОЛЕПИЕ, сега!


Текст: Fashion Inside

Снимки: ПР Kérastase

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

ЧАСОВНИК BULOVA 97L172

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от еко кожа Francesca Rossi

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Хранителна добавка WOMAN

  Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld

Шопинг чанта Tulip с еко кожа Karl Lagerfeld Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Есенни мотиви.

Ако сте пропуснали
Най-четени