Нека да започнем на чисто!

x


Скъпа 2019-а,

Остава ти по-малко от ден преди да се срещнем очи в очи. Надявам се времето да е достатъчно, за да пристигне писмото ми до теб. Нека да започнем на чисто! Чакам те с повече нетърпение, отколкото можеш да предположиш. Не искам много от теб. Не планирам да обиколя целия свят в следващите 12 месеца, нито да замина като доброволец на мисия в Африка. Надали ще открия ново и неподозирано призвание за себе си, камо ли лек за някоя болка на човечеството. 

Искам от теб само шанс. Шанс да си уча уроците на време и да ги разпознавам, когато ми се случват. Дори да е по-трудния начин. Мечтая си за година, в която имам повече часове за четене и по-малко за глупости. Не държа да срещам нови приятели, но пък виж, важно ми е старите да са щастливи и да бъдат наоколо. И нека си отварям очите на четири за приключенията, които сега и не подозирам, че ме чакат.

Много ми се иска да завърша всичко отлагано до безкрай. Да си сложа в ред и делата, и мислите. Повече да се намирам и по-малко да се губя. Да пътувам спонтанно и да опитвам нови неща. Да не се страхувам от провали и да не забравям, че от грешките се учим значително по-мащабно, отколкото от победите.

Напомняй ми да се обичам повече, защото и тази работа дълго я отлагах.

Пожелавам си много поезия на хартия и наяве. Повече време в залата за танци. Повече пясък, море, планина и всичко помежду им. На път, на един дъх, на едри залъци, на кротки мигове, на нескромни емоции. Там – близо до природата.

Ще продължавам да си раздавам времето и сърцето по интуиция. Но нека и внимавам на кого го подарявам. Защото някъде някой може да има истинска нужда от него. Нека не го пропускам! Става ли?

Искам да съм повече бряг и по-малко пустош. Искам да съм нечие рамо, но и сама да усещам, че нечие друго винаги е наблизо за мен.

Пожелавам си споделеност. Пожелавам си хармония. Пожелавам си фойерверки в сърцето. И обич, за която дори не съм готова.

Защото най-бързо се уча в движение.

Споменах за уроците, нали?

Вече можем да започнем на чисто.

Добре дошла, скъпа 2019-а!

Текст: Александра Тошева

Снимка: https://www.instagram.com/sashaguseynova/

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Сатенено-кадифена блуза от SAINT LAURENT

Сатенено-кадифена блуза от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от OSCAR DE LA RENTA

Миди рокля от OSCAR DE LA RENTA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сет от 3 пръстена с диаманти от SPINELLI KILCOLLIN

Сет от 3 пръстена с диаманти от SPINELLI KILCOLLIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Чанта от CHLOÉ

Чанта от CHLOÉ Може да купите от тук  

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Човек винаги трябва да е подготвен да сбъдне мечтите си… със стил!

Ако сте пропуснали
Най-четени