Обещание за новата година според зодията

x

Още с първите часове на новата година си обещаваме и това, и онова. И другото, което от доста години е неизменна част от списъка ни с промени. В настроение сме да ви подскажем какво да си обещаете за 2019-а в зависимост от зодията.

Тези теми никога не са достатъчно колоритни без красиви снимки или илюстрации, затова и тук правим две в едно – показваме как Marie Claire China през последните години илюстрира всеки от зодиакалните знаци. Възхитителни са! Като всяка от нас!


Илюстрация: Marie Claire China


Овен

Заради огнената ви природа, вие нямате проблеми в безбрежната социална среда. Но тайната на щастието в обществения живот лежи на здрави и силни приятелства, вместо на куп повърхностни отношения. Поставете приоритет на най-важните отношения в живота си през настоящата година.


Илюстрация: Marie Claire China


Телец

Когато стане въпрос за постигане на здравословни цели, може да се окажете прекалено… „тежки“, за да започнете. Трудно се отказвате от добре познатите ви неща и не обичате промените. Ще го кажем направо, колкото и да очаквате проблясък свише, за да започнете йога или нов хранителен режим, това няма да се случи. Така че просто си обещайте да сте по-активни през 2019 година.


Илюстрация: Marie Claire China


Близнаци

Сладки, жизнерадостни Близнаци, време е да спрете да „прелитате“ от проект на проект и да се заемете с нещо по-дълготрайно. Например, онзи блог, който чака да го обновите. Набележете си регулярна дата и докажете, че можете. Превключете на режим на завършване на задачите една по една.


Илюстрация: Marie Claire China


Рак

Разширяването на вашия мироглед е истинско предизвикателство, когато се изолирате от околния свят. Как да го промените? Пътувайте! Сменете града за уикенд, кажете „да“ на възможностите, които ви се предлагат и започнете да планирате следващото си пътешественническо предизвикателство. Излезте от зоната си на комфорт и запалете искрата на откривател в себе си.


Илюстрация: Marie Claire China


Лъв

Като превъзхождащата дива на зодиака, вие силно желаете пищност и официалност. Проблемът е, че тези неща изискват пари. Вашата задача, Ваше великолепие? Да спрете да живеете извън възможностите си и да поставите на преден план спестяванията си. Обещаваме ви, ще инвестициите във финансите ви ще ви донесат спокойствие в този забързан, натоварен живот.


Илюстрация: Marie Claire China


Дева

Пропуснете обещанията! Какво? Усещаме удивлението в погледа ви, но ни позволете да обясним. Педантичната ви природа е едно от най-възхитителните ви качества, със сигурност. Но това, което ще работи за вас тази година е обещанието на спрете да анализирате прекалено грешките си. По същество – предизвикайте се да намалите скоростта, отпуснете се и се наслаждавайте на виждането си за 2019-а.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Винаги ще бъдем благодарни на Одри Хепбърн, че ни научи да вярваме в розовото!

Ако сте пропуснали
Най-четени