Обещание за новата година според зодията

x

Още с първите часове на новата година си обещаваме и това, и онова. И другото, което от доста години е неизменна част от списъка ни с промени. В настроение сме да ви подскажем какво да си обещаете за 2019-а в зависимост от зодията.

Тези теми никога не са достатъчно колоритни без красиви снимки или илюстрации, затова и тук правим две в едно – показваме как Marie Claire China през последните години илюстрира всеки от зодиакалните знаци. Възхитителни са! Като всяка от нас!


Илюстрация: Marie Claire China


Овен

Заради огнената ви природа, вие нямате проблеми в безбрежната социална среда. Но тайната на щастието в обществения живот лежи на здрави и силни приятелства, вместо на куп повърхностни отношения. Поставете приоритет на най-важните отношения в живота си през настоящата година.


Илюстрация: Marie Claire China


Телец

Когато стане въпрос за постигане на здравословни цели, може да се окажете прекалено… „тежки“, за да започнете. Трудно се отказвате от добре познатите ви неща и не обичате промените. Ще го кажем направо, колкото и да очаквате проблясък свише, за да започнете йога или нов хранителен режим, това няма да се случи. Така че просто си обещайте да сте по-активни през 2019 година.


Илюстрация: Marie Claire China


Близнаци

Сладки, жизнерадостни Близнаци, време е да спрете да „прелитате“ от проект на проект и да се заемете с нещо по-дълготрайно. Например, онзи блог, който чака да го обновите. Набележете си регулярна дата и докажете, че можете. Превключете на режим на завършване на задачите една по една.


Илюстрация: Marie Claire China


Рак

Разширяването на вашия мироглед е истинско предизвикателство, когато се изолирате от околния свят. Как да го промените? Пътувайте! Сменете града за уикенд, кажете „да“ на възможностите, които ви се предлагат и започнете да планирате следващото си пътешественническо предизвикателство. Излезте от зоната си на комфорт и запалете искрата на откривател в себе си.


Илюстрация: Marie Claire China


Лъв

Като превъзхождащата дива на зодиака, вие силно желаете пищност и официалност. Проблемът е, че тези неща изискват пари. Вашата задача, Ваше великолепие? Да спрете да живеете извън възможностите си и да поставите на преден план спестяванията си. Обещаваме ви, ще инвестициите във финансите ви ще ви донесат спокойствие в този забързан, натоварен живот.


Илюстрация: Marie Claire China


Дева

Пропуснете обещанията! Какво? Усещаме удивлението в погледа ви, но ни позволете да обясним. Педантичната ви природа е едно от най-възхитителните ви качества, със сигурност. Но това, което ще работи за вас тази година е обещанието на спрете да анализирате прекалено грешките си. По същество – предизвикайте се да намалите скоростта, отпуснете се и се наслаждавайте на виждането си за 2019-а.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Рокля, слънце и добро настроение е всичко, от което имаме нужда.

Ако сте пропуснали
Най-четени