10 години и 10 въпроса

x

На 31-ви март хитовото предаване „Господари на ефира“ навършва 10 години. През 10-те години, негови водещи са били общо 9 души. Мария Игнатова продължава да е единствената жена-водеща. За 10 години в шоуто е имало точно 10 Адреналинки. 4 пък са четириногите ко-водещи в историята на предаването. Връчени са над 120 „Златни скункса“. Във вторник (2-ри април) ще се излъчи едночасово шоу, посветено на юбилея. 

 


Екипът, който е създал предаването

 


– Равносметката за тези десет години?

Джуди Халваджиян: – В течение на тези години осъзнахме, че „Господари на ефира“ се превръща в институция, която наистина въздейства върху всички останали институции. По начин, по който дори самите политици не могат да въздействат. Помагайки на толкова много хора, шоуто, което правим не само забавлява, а е и полезно за обществото ни. Това вече е мисия, която се надявам да продължим да следваме и развиваме и през следващите десет години, ако е рекъл Бог да сме живи и здрави!

– Какво си спомняте от първото предаване?

Васил Василев-Зуека: – Пилотното ни издание беше най-трудното. Като всяко първо нещо. Никога няма да го забравя по простата причина, че го снимахме над дванайсет часа! Всички се учехме тогава. Не само аз и Малинко.

 


 

Едно от първите издания на шоуто

 


– На какво, освен на ефира, бихте искали да сте господарка?

Мария Игнатова: – Иска ми се да съм господарка на живота си.

– Какво Ви даде и какво Ви взе това предаване?

Димитър Рачков: Много положителни емоции, прекрасни приятели и партньори, да не ги изброявам поименно продуцентите и колегите, че мястото няма да ми стигне… Обаче не мога да не спомена, че „Господари на ефира“ ме дари с шанса да срещна гoспожица Игнатова! Това шоу ми спечели и любовта на хората колкото и нескромно да звучи! А какво ми взе – нищо не ми е взело. Станах доста по-отговорен защото „Господарите“ се превърнаха в институция, а когато работиш в институция трябва да си на съответното ниво.

 


Първата поява на Мария Игнатова е точно преди пет години 

 


– На кого лично Вие бихте връчили „Златен скункс“ и защо?

Малин Кръстев: – На всички политици и обществени фигури въобще, които лъжат този народ, които се облагодетелстват на гърба му, които не спазват обещанията си. Ще се получи един много дълъг списък…

– Имало ли е обидени от предаването през годините?

Стефан Рядков: – Имало е и ще има. Разни хора. Мнозина не могат да понесат критика дори и с усмивка. Някои пък имат достатъчно самочувствие да го  направят. Имитирал съм много известни персони и отново едни се цупят, други са поласкани. Но ние си вършим работата и ще продължаваме в същия дух без да се притесняваме, че някой ни е сърдит.


Джуди Халваджиян с най-новите Адреналинки – Вики, Ками и Пепи

 


– Имате ли някакъв специален ритуал, който е задължителен преди ефир?

Адреналинките: (в един глас): – Хващаме се трите за ръце и се окуражаваме, че ще се представим добре…

– Кой е любимият Ви „гост“ и защо?

Герасим Георгиев-Геро: – Имаме си любимци, разбира се. Не са едни и двама, да не пропуснем някого та да не се обиди. Няма как да не споменем любимия ни проф Вучков. Дори сме го поканили на рождения ни ден, но едва ли ще дойде… Калина Крумова дълго време беше наш любим „гост“. За разлика от професора обаче тя притежава безценното качество да можеш да се смееш на себе си и винаги е приемала с усмивка нашата „критика“.

 


Герасим Георгиев-Геро и Румен Угрински 

 


– В предаването ние виждаме гафовете на останалите телевизионни водещи. Ще си признаете ли за някой Ваш?

Румен Угрински: – Безброй са нашите гафове. Един от любимите ми лично мои е следният – по време на едно цяло едно издание на шоуто, без да усетя съм наричал Сергей Станишев – Сергей Седнишев. И така много пъти. И въобще не съм се усетил. Толкова притеснен трябва да съм бил. То излезе, че е смешка, а си беше чист лапсус.

– Има ли водещ или предаване, които никога не са се появявали при Вас?

Джуди Халваджиян: – Съмнявам се. Мониторингът ни следи всички значими телевизии в България и не пропуска нищо. Никога не сме спестявали или покривали когого и да е, включително и нашите собствени продукции. По-забавното е, че сме имали случаи да ни се обаждат от разни предвания, за да ни обърнат сами внимание на нещо, което да излъчим при нас.

 


Кокерът, който е един от талисманите на предаването

 


И накрая, съвсем неочаквано се включва и едно от кучетата-талисмани на предаването Рапон, което иска да каже и на зрителите, и на участниците в „Господари на ефира“ следното:

– Пожелавам ви свобода, щастие, зелени поляни и повече добри хора около нас!

интервю: Марио Трифонов

смимки: Архив на „Господари на ефира“

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от VALENTINO

Жилетка от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Боти от SEE BY CHLOÉ

Боти от SEE BY CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от SAINT LAURENT

Яке от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете се забележително за страхотната седмица, която ви предстои.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ