Брадли Купър и Ирина Шейк – родени (буквално) един за друг

x


Не всички приказки започват с “Имало едно време”, но историята на Брадли Купър и Ирина Шейк все повече започва да прилича на романтична приказка. Сякаш звездите на небето са изписали имената им слети в сърце – единият роден на 5-и януари, а другият на 6-и, та макар и с 11 години разлика между тези два празника, в полза на Брадли. Все пак хубавите работи, казват, си заслужават чакането. Ирина е не просто хубава, а направо изящна красавица и един от най-успешните и скъпоплатени модели в света.

Първа мис Шейк приключва своя 5-годишен романс с Кристиано Роналдо, а после и Брадли слага край на 2-годишната си връзка със Суки Уотърхаус. Историята мълчи къде любовта ги среща и искрите пламват, но от април 2015-а моделката и актьорът официално са двойка в живота. Като че ли опарили се от предишните си партньори и понатрупания житейски опит, двамата отдадено се впускат в една доста хармонична връзка. Около тях шумните скандали, гръмките изневери и неприятните слухове някак не виреят. Наслаждаваме се само на красиви снимки от пътешествия по света, романтични вечери и светски събития, на които Ирина и Брадли обичайно се появяват хванати за ръце, демонстрирайки дискретни жестове на обич и внимание.

Големите новини около двамата започнаха да гърмят една след друга от 1-и декември миналата година. Тогава се появиха първите снимки от шоуто на Victoria’s secret. Ирина е един от емблематичните ангели, които разхождат божествени тела по време на събитието. Но ето че тази година се бе постарала да поприкрие с костюма си част от тялото си, а именно понаедрялото и сякаш бременно коремче. Медиите пощуряха, но двойката остана вярна на стила си и си спести изявленията, без да отрича или признава публично новината. Фактите обаче сами говорят. Ирина започна да се появява само в облекло с широка горна част, а майката на Брадли все по-често й прави компания. В средата на декември моделката още веднъж бе уловена от папараците в ден като всеки друг, но този път на ръката й проблясваше впечатляващ пръстен с огромен изумруд и 14 диаманта. Май започва да ни се причува Менделсон тук.

И след като двамата по всяка вероятност очакват първия си наследник и им предстои сватба, чудим се какъв по-хубав подарък могат да си пожелаят за рождените си дни, които тъкмо настъпиха.

Текст: Александра Тошева

Снимки: FameFlynet.co.uk

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обявяваме събота за ден на точките… останалото щастие вярваме, че само ще дойде!

Ако сте пропуснали
Най-четени