Брадли Купър и Ирина Шейк – родени (буквално) един за друг

x


Не всички приказки започват с “Имало едно време”, но историята на Брадли Купър и Ирина Шейк все повече започва да прилича на романтична приказка. Сякаш звездите на небето са изписали имената им слети в сърце – единият роден на 5-и януари, а другият на 6-и, та макар и с 11 години разлика между тези два празника, в полза на Брадли. Все пак хубавите работи, казват, си заслужават чакането. Ирина е не просто хубава, а направо изящна красавица и един от най-успешните и скъпоплатени модели в света.

Първа мис Шейк приключва своя 5-годишен романс с Кристиано Роналдо, а после и Брадли слага край на 2-годишната си връзка със Суки Уотърхаус. Историята мълчи къде любовта ги среща и искрите пламват, но от април 2015-а моделката и актьорът официално са двойка в живота. Като че ли опарили се от предишните си партньори и понатрупания житейски опит, двамата отдадено се впускат в една доста хармонична връзка. Около тях шумните скандали, гръмките изневери и неприятните слухове някак не виреят. Наслаждаваме се само на красиви снимки от пътешествия по света, романтични вечери и светски събития, на които Ирина и Брадли обичайно се появяват хванати за ръце, демонстрирайки дискретни жестове на обич и внимание.

Големите новини около двамата започнаха да гърмят една след друга от 1-и декември миналата година. Тогава се появиха първите снимки от шоуто на Victoria’s secret. Ирина е един от емблематичните ангели, които разхождат божествени тела по време на събитието. Но ето че тази година се бе постарала да поприкрие с костюма си част от тялото си, а именно понаедрялото и сякаш бременно коремче. Медиите пощуряха, но двойката остана вярна на стила си и си спести изявленията, без да отрича или признава публично новината. Фактите обаче сами говорят. Ирина започна да се появява само в облекло с широка горна част, а майката на Брадли все по-често й прави компания. В средата на декември моделката още веднъж бе уловена от папараците в ден като всеки друг, но този път на ръката й проблясваше впечатляващ пръстен с огромен изумруд и 14 диаманта. Май започва да ни се причува Менделсон тук.

И след като двамата по всяка вероятност очакват първия си наследник и им предстои сватба, чудим се какъв по-хубав подарък могат да си пожелаят за рождените си дни, които тъкмо настъпиха.

Текст: Александра Тошева

Снимки: FameFlynet.co.uk

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Въпреки  дъждовното време, днес каним слънцето на разходка!

Ако сте пропуснали
Най-четени