Рожденик на име Венсан

x

Венсан Касел става на 55! Но това, разбира се, е само условно число. Докато носителят на наградата Сезар приема поздравления, ние си спомняме защо толкова обичаме френския чаровник.Заради Моника Белучи

Щом една от най-красивите жени на нашето време, епитом на елегантността и стила, го е избрала за свой дългогдишен партньор и дори след развода продължава да го подкрепя, кои сме ние, че да му намираме недостатъци?

Заради Нощната лисица

През 2004 г. Касел играе граф Франсоа Тулур в „Бандата на Оушън 2“ на Стивън Содърбърг. Благодарение на това публиката получи перфектния крадец – аристократ, танцьор, пич, любимец на жените, както и благороден и неуловим престъпник. Най-запомняща е сцената му с лазерите – перфектната грация.Заради липсата на френски снобизъм

Като французин Венсан по никакъв начин не е привързан към Париж или родината си като цяло. Дълго време живее в Америка, а през 2000-те се премества с Моника в Рио де Жанейро. След развода той решава да не се връща във Франция, а остава в Бразилия.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by VINCENT CASSEL (@vincentcassel)


Заради това, че е полиглот

Ясно е, че Касел говори френски. Но той започва кариерата си в Ню Йорк, след като научава английски, по-късно учи италиански заради Моника, а след като се премести в Бразилия, той започна да говори и португалски. Това не е краят на езиковите му способности – за ролята си в „Източни обещания“ той учи и руски език.Заради бойните изкуства

Касел практикува капоейра и вид кунг фу – уинг чун от много години. Все пак, тази идеална физическа форма трябва да се поддържа все някак. Капоейрата се оказва полезна в Бандата на Оушън 2, където той изпълнява всички трикове сам.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by VINCENT CASSEL (@vincentcassel)


Заради готовността да жертва всичко за ролята

Дори фигурата! За ролята си във филма „Обществен враг номер едно“  Венсан качва почти 20 килограма. Не можем да сравняваме с крайностите на Крисчън Бейл, но е доказателство, че актьорът е силно отговорен за ролите си.

Заради Тина Кунаки

Феновете на актьора бяха сигурни, че Касел няма да успее да намери подходящ парньор след раздялата си с Моника. Но френският модел се превърна в идеалния спътник на Касел. Двойката се ожени през 2018 г. и в момента се радва на двегодишната си дъщеря Амазони.


 

View this post on Instagram

 

A post shared by VINCENT CASSEL (@vincentcassel)


Текст: Тереза Восканян

Снимки: Getty / Instagram

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени