Опра: „Запазете най-доброто от себе си, променете останалото!“

x

 


Оставихме на Елън Дедженърис встъпителните думи днес, защото определено умее да поднася поздравления за рожден ден. Ще се съгласите, че каквото и да направи винаги е нещо забавно и разведряващо. А и как да подминем факта, че само преди три дни самата тя празнуваше.


 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Галин Петков (@galin_petkow)

 


Достатъчно е да кажем „Опра“ и това задължително привлича вниманието, защото се е превърнало в знак за вдъхновение, успех и подход към живота, какъвто всички желаем да постигнем. Тази жена притежава харизма, която пленява вниманието (напълно осъзнаваме силата на тези думи и сме убедени, че точно по отношение на Опра Унфри, не са преувеличени), разбиране за хората, което я превръща в предпочитан ментор и желание да споделя философията си за живота без предразсъдъци, с което печели обичта на всички.

Неведнъж нейните думи са били повод за израстване, защото в тях се крие силата на преминаването през много препятствия и вземането на стратегически решения. Някои от тях може да си припомните тук, но днес ще обърнем внимание на 5 от най-важните правила за успех, които са превърнали самата Опра в успешната жена, която виждаме днес.

Вижте още: Натали Коул – гласът, за който ще си спомняме с усмивка


 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Галин Петков (@galin_petkow)

 


1. Осъзнайте следващата правилна стъпка
„Пътят за преминаването през предизвикателствата е да устоите и да се запитате „Коя е следващата правилна стъпка?“, а не голямата картина. И когато я направите отново да потърсите следващата подходяща стъпка, и следващата… без да се оставяте да бъдете смазани от него, защото сте наясно, че животът ви е много повече от този момент и знаете, че не се определяте от това, което според някой е провал за вас. Защото неуспехите са тук, за да ни покажат друга посока“.

2. Хванете своята възможност
„Нищо в моя живот не се дължи на късмет. Много състрадание, много благословии, много примери за божествена намеса… Аз не вярвам в късмета. За мен той представлява подготовка за момента, в който ти се предоставя възможност. Нe съществува късмет. Без да си подготвен не можеш да боравиш с момента на възможност. Истината за мен и за всеки друг е, че всяко отделно нещо, което някога се е случвало в живота ви, ви подготвя за онзи момент, който предстои“.


 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Галин Петков (@galin_petkow)

 


3. Всеки прави грешки
„Не бъдете заложник на това какъв би трябвало да бъдете или на нещо, което би трябвало да правите. Защото има ли някой, който е живял и не е правил грешки? Сещам се, когато бях на 20 какво глупаво момиче бях и как отстъпвах силата си на мъже, които не се отнасяха добре с мен, но сега не тая лоши чувства към тях, защото осъзнах, че аз съм тази, която им предоставяше власт, защото не познавах нищо по-добро. Сега когато вече е обратното, съм сигурна, че няма да го направя отново. Това е един от най-важните уроци, които всеки от нас трябва да научи“.

4. Работете върху себе си
„Вашата истинска работа е да разберете върху какво се крепи вашата сила и да работите върху подреждането на вашата личност, дарбите, които развивате и върху истинската причина защо сте тук. Това е правило номер едно от нещата, които трябва да направите. Да работите върху себе си, да изпълвате себе си и да продължавате да държите „чашата си пълна“. Би трябвало да се страхувате от това, особено от хора, които обикновено казват: „Оооо, тя е толкова е пълна“. Сега прегръщам това и го приемам за комплимент, защото аз съм „изпълнена със себе си“, защото само когато през цялото време сте преизпълнени можете да споделяте с другите. Моята чаша е препълнена и затова мога да предложа толкова много и да дам толкова много. Не се страхувам да почитам себе си. Чудесно е, когато мислите за това“.


 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Галин Петков (@galin_petkow)

 


5. Бягай толкова бързо, колкото можеш
„С появата на всяко ново шоу всеки следващ сезон казвам на екипа си: „Добре, да играем нашата игра“. Начинът, по който се прави е да не се притесняваш за ситуацията, защото не можеш контролираш останалите, просто не можеш. Можеш единствено да контролираш себе си – много прилича на състезание по бягане. Отнема много от собствената енергия да се извърнеш назад, за да провериш къде се намират останалите и ако те са прекалено близо това само ще те уплаши. Затова казвам на екипа си да не губят време в разгара на състезанието, да поглеждат назад, за да видят какво правят другите. Това не е важно. Важно е какво вие можете да направите. Просто трябва за избягаш това състезание, толкова бързо, колкото можеш. Трябва да даваш най-доброто, на което си способен през цялото време, заради самия себе си“.

Готови сме да споделим още от откровенията й за успеха и съвсем скоро ще го направим. Засега единствено ни остава да кажем: „Честит рожден ден, Опра! Радвай ни още дълго!“

Текст: Ивайла Влахова

Снимки: Instagram

Вижте още: 

Певицата от ново измерение – Лара Фабиан

Актьорът-чудак Никълъс Кейдж

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Блейзер от BALMAIN

Блейзер от BALMAIN Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Дамска чанта от VALENTINO

Дамска чанта от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN

Сандали от CHRISTIAN LOUBOUTIN Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Елек от PETER DO

Елек от PETER DO Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Подаряваме ви малко слънце в мрачния ден!

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ