Приянка Чопра: любимото дете на съдбата

x

Тъмни, дълги коси, шоколадова кожа, загадъчна усмивка и очи, които са едновременно усмихнати и сериозни – труден за овладяване номер, но актриса като Приянка Чопра се справя без проблем. Друга нейна черта е, че без усилие се справя също и с всяко модно предизвикателство. Тя определено се е усъвършенствала в изкуството да прави всеки неочакван аутфит да изглежда зашеметяващо. Но това не са единствените й завидни умения.


https://www.instagram.com/p/BxJZm3VHuF5/


Приянка притежава завиден набор от качества и умения, които й осигуряват звезден път от крехка възраст, а модният свят е само един от завладените от нея. Родена в Индия през 1982г. тя се изявява като актриса, модел, певица и филмов продуцент. Със сигурност всички я познаваме от „Спасители на плажа“, но всъщност тя печели много сърца години по-рано. През 2000г. Чопра печели индийския конкурс за красота Femina Miss India, а веднага след това участва и в състезанието „Мис Свят“, което също печели. Тя е петата и до момента последна индийка, която печели подобна титла. Следващата голяма стъпка за нея е екшън филмът Quantico, в който Приянка играе полицай. Интересното е, че това е първият път, когато на актрисата й се налага да се яви на кастинг. Всички игрални филми, в които тя участва от 17-годишна, се появяват от като случайни предложения и тя нарича себе си „любимото дете на съдбата“.

Преди да навлезе обаче в света на киното и музиката, Приянка Чопра прекарва част от времето си във военно училище, където родителите й я пращат за подготовка за въоръжените сили. Ето това е може би една причина тя да се справя толкова добре с ролите си в криминални филми. Говорейки за кино, трябва да споменем, че актрисата също притежава и продуцентска компания, която управлява заедно с майка си.

Тя съвсем не е инфлуенсър, но Приянка все пак е индийката с най-много последователи в Instagram. А ние знаем, че за това са виновни талантът и чарът й! Освен всички фенове на актрисата и певица има и още една важна особа в нейния живот, която оценява дълбоко всичките й качества – от красотата до доброто й сърце. И това е нейният съпруг Джо Джонас, за когото тя се омъжи миналата година. И който, забележете, затвори цял магазин Tiffany & Co, за да й купи годежен пръстен. На това се казва романтика!


https://www.instagram.com/p/BvNnGlMH_–/


За капак на тенджерата с даровитости ще ви подскажем, че Приянка Чопра е и писател – в началото на кариерата си пише за индийски списания на теми като срещи, любов или съвети за живота генерално. Бихме могли да ги приемем, разбира се, от един глобален посланик на UNICEF – точно така, Приянка е посланик вече цели девет години. Е, доста неща се крият под великолепните рокли и тоалети, в които често я виждаме да се разхожда. Остана да добавим само още едно нещо – актрисата си има за най-добра приятелка дукеса: Меган Маркъл и Приянка Чопра са доста близки, може би заради общите си корени в киното. Заслужава си да кажем поне едно – с или без лъскавите дрехи, десетките филми и социалните мрежи Приянка е не просто талантлив артист, но и душевно богат човек. Дарен с неземна красота, естествено.


https://www.instagram.com/p/BuUmjUIHFCe/


https://www.instagram.com/p/BuR6vqzn9ex/


https://www.instagram.com/p/BtoXq5HHArr/


https://www.instagram.com/p/Brj4cqmHhqy/


https://www.instagram.com/p/Bx207BfnInb/


https://www.instagram.com/p/BxuaCEAHWXc/


https://www.instagram.com/p/BxnWDWxng8t/

Текст: Мила Стоянова

Снимки: Instagram, Pinterest

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Освен бански, не ни хрумва какво друго да облечем днес.

Ако сте пропуснали
Най-четени