Тави Гевинсън – най-младият глас на модата

x

Лицето, с което ще ви запознаем днес, живее в своята американска мечта, бидейки само на 16 години и занимавайки се с мода напълно… непрофесионално! Тави Гевинсън е блогърка, родена в Чикаго, през недалечната 1996 година и вече е постигнала повече, отколкото някои хора през целия си живот. 


 


Още преди да навърши 12 годишна възраст, Тави старира собствен блог The Style Rookie и само две години по-късно генерира по 50 хиляди клика на ден, което си е мечта за някои успели български сайтове. Момичето от Чикаго вече е сядало на първите редове по време на модни дефилета в Ню Йорк, Париж и Токио, а историята й е обиколила не само тийнейджърските списания, а и издания като New York Times и френския VOGUE.

Всичко това очевидно не е било достатъчно за непълнолетната модна фенка, и тя решава да се захване с редакторска дейност и да издаде първата си книга Rookie Yearbook One, която съдържа компилация от статии, снимки и рисунки от нейния „новобрански” сайт, който тя развива с пълна сила отделно от блога. Малката чаровница споделя, че винаги е имала в главата си идеята да направи хартиен вариант на работата си. Всеки месец сайтът й сменя облика си с различна тема, което я навежда на мисълта да кръсти книгата си „годишник”, като най-удачен вариант за материализиране на хрумките й. Интересно е, че въпреки тийнейджърското съдържание, тя се купува от широк диапазон възрасти.


 


 

Тави буквално превръща вечерното си хоби в разрастващ се бизнес. Ако прегледате блога й, не би следвало да се учудвате на снимките с Анна Уинтър, защото за нея това отдавна не е просто мечта, а сбъдната действителност. В момента тя се превръща в гласа на едно поколение, което би следвало да се занимава с повече креативни дейности и, което да подкрепяме в ролята си на негови родители и приятели. Самата Лейди Гага се обръща към Тави с думите, че тя е „бъдещия глас на журналистиката”.

Историята на тази сбъдната мечта не е приключила и до днес и Тави продължава да се грижи с много любов за всичките си начинания, които са я представили пред големите имена на модата. На нея пожелаваме много успехи, а на връстниците й в България желаем също толкова вдъхновение и позитивно мислене, за да могат да бъдат конкуренти на успели деца като Тави.

текст: Стефи Стоева

снимки: maggiejeans.com, thestylerookie.com

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Жилетка от VALENTINO

Жилетка от VALENTINO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON

Черна миди рокля от SERGIO HUDSON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Боти от SEE BY CHLOÉ

Боти от SEE BY CHLOÉ Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Яке от SAINT LAURENT

Яке от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Облечете се забележително за страхотната седмица, която ви предстои.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ