Барби вече ще се продава и с равни обувки

x

covers

 


Барби вече е на 56 години. Наричали са я една от най-влиятелните „личности на планетата. Нейният образ се е превръщал в идеал за подражание по отношение на тялото и физическите данни на куклата. Била е предмет, желан заради колекционерска стойност. Тя има гардероб с дизайнерски дрехи, за какъвто ние хората често можем само да мечтаем. Барби вече получи още една съществена придобивка – за пръв път тя бе обута в равни обувки от своите създатели.


 

barbie-can-finally-wear-flat-shoes-after-56-years-barbie-ankle

 


През „живота“ си до сега, куклата е била представяна в най-различни професии, притежавала е 38 различни видове животни – от котки до зебри и панди. Има си дори и Кен, с когото май никога не са се женили. Всички тези кукленски рокли Барби „изиграва“ на около 10 сантиметрови токове – в умален размер, разбира се. Откакто модният свят, в който куклата неизменно живее, се насочи към равните обувки като един от най-всеобхватните трендове, ние всички приветстваме тази промяна с отворени обятия. Именно тя повлия и на създателите на куклата, които винаги са се стремили тя да бъде отражение на света, в който живеем.


 

51cdef4d-738c-42d3-9bfb-ce143b71cd62-620x372

 


Новите модели модни кукли Барби на Mattel  вече разполагат с равни обувки като част от колекциите играчки за деца и… възрастни. От компанията създадоха всякакви модели – от маратонки, през гладиаторски сандали, до обикновени чехли и обувки на платформи дори. И така Барби продължава да бъде една от модните икони по света – не само играчка, но и сериозен играч на модната сцена, защото тази кукла винаги ще бъде необикновена.

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

MOSCHINO И БАРБИ В ЕДНА КОЛЕКЦИЯ ЗА ПОРАСНАЛИ МОМИЧЕТА

ОБУВКИТЕ НА БАРБИ В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Всяка неделя, която ни приближава към лятото, е достоен повод за празник!

Ако сте пропуснали
Най-четени