Design>People 2023 – включете се във форума за иновации в интериора

x

За осма поредна година Dibla се подготвя да демонстрира новаторски иновации в областта на дизайна, предоставяйки огромна стойност на всички участници. Design>People се откроява като основен повод в сферата на дизайна в България, известен със съчетаването на проницателни знания, насърчаването на ценни връзки и позитивна атмосфера. 

Екипът на Dibla се подготвя усърдно за предстоящото издание на Националния форум. Това събитие служи за представяне на нови материали, технологии и иновативни концепции в областта на интериорния дизайн. Ще участва подбрана селекция от изтъкнати компании, които ще споделят своя безценен опит и прозрения, пред топ представители на интериорния дизайн и архитектурата в страната. Това колективно усилие има за цел да даде възможност на всеки професионалист по интериорен дизайн, като му позволи да повиши своите умения и да усъвършенства своите подходи.

Платформата предоставя като комплимент участие в Design>People на победителите в Dibla Design Awards 2022, проектанти – препоръчани от фирмите, партньори на събитието, както и най-активните профили в dibla.com. Като всяка покана важи за един представител на архитектурно и/или интериорно студио.

Всеки проектант – архитект или интериорен дизайнер, който желае да бъде част от събитието, също може да заяви желание за участие чрез формуляра ТУК. Местата за самостоятелно записване и записването на повече от един представител са ограничен брой. Не пропускайте да станете част от Design>People 2023, заявете участие тук.

ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ СЛЕДЕТЕ DIBLA.COM


Текст и снимка: Dibla

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Миди рокля с колан от SELF-PORTRAIT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожен колан от SAINT LAURENT

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дълъг елек от MAX MARA

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Миди рокля от ALTUZARRA

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В петък заложете на удобството.

Ако сте пропуснали
Най-четени