18 юли, Fuckup Nights и трима изключителни мъже

x


Fuckup Nights Sofia е сцената, на която приканваме всички смели оратори да споделят своите истории за провали в бизнеса, прецаквания в професионалната сфера в която се развиват, уроците, които са научили и стремглавото им завръщане след това.

Във второто издание за сезон 2023 г. на Fuckup Nights Sofia гостуват трима изключителни мъже, които с готовност ще се качат на сцената и ще ни разкажат за провалите си и приноса им.

Гост №1 на Fuckup Nights Sofia vol.36 – Велизар ВеличковVelizar Velichkov завършва НАТФИЗ със специалност актьорско майсторство за драматичен театър, през 2010-та година. 

Той е сериен предприемач в сферата на дигиталните технологии. През последните 13 години, част от проектите, с които се занимава са: Grabo.bg, Trendo.bg, Opoznai.bg, 1ForFit, Gospodari.com, Artvent и др. 

1ForFit е компания, която продава хранителни режими онлайн в над 180 държави на повече от 30 езика, с годишен маркетингов бюджет от над 15 милиона долара. 

От 2019-та година, Велизар инвестира в редица компании като Angel Investor. От 2022-ра година е част от борда на директорите на HR Capital, а от 2023-та година е част от борда на директорите на BESCO. 

Актьор по образование, предприемач по професия и пътешественик по призвание, Визо ще ни разкаже на сцената на Fuckup Nights Sofia за най-големите провали, с много детайли и изводи от тях. 

Гост №2 на Fuckup Nights Sofia vol.36 – Стефан ИвановСтефан Иванов вярва, че честният бизнес е най-добрия начин за просперитета на България. Той цели да има повече български фирми, които да оперират успешно на световно ниво. Така повече хора ще се развиват професионално в родината и ще допринасят за положителното развитие на обществото. 

В 9-ти клас, Стефан започва да програмира и завършва информатика в Софийския университет. Работи от първи курс и бързо разбира, че бизнес страната на информационните технологии и развитието на стартъпи е неговата страст. 

На 22 години започва работа, като софтуерен архитект в стартъп за енергийна ефективност. 

На 26 години ръководи ИТ проект за няколко милиона евро за банката на Volkswagen в Брюксел. 

След това развива бизнесите на две технологични компании, като отговаря за стратегията и продажбите. 

Преди 5 години става един от основателите на Ампеко – софтуерна компания, която разработва платформа за управление на зарядни станции. 

Те имат клиенти в цял свят – от стартъпи, с общо финансиране няколко милиарда, до едни от най-големите компании в света. 

Привлекли са 16 милиона долара инвестиция от BMW I Ventures, Launchub и немски инвеститор. Фирмата в момента надминава 100 човека и отварят офиси в Европа и Америка. 

Стефан ще ни разкаже какво означава да повярваш, че клиентът ти няма алтернативи и какви са уроците, научени от това. 

 Гост №3 на Fuckup Nights Sofia vol.36 – Иван ЛекушевИван Лекушев е съосновател & CEO на BGO Software – българска софтуеърна компания, специализирана в разработката на дигитални здравни технологии. Завършва в Американския Университет в България със специалностите Бизнес Администрация и Политология. Иван е съ-основател на една от водещите безплатни IT образователни институции в страната – Уеб Академия, както и благотворителната Фондация – „От Любов към България“.
Иван е визионер, мотиватор, музикант и мечтател. Мотивиран от поставянето на високи цели и постижения, той има дарбата да вижда възможности, когато мнозина не успяват.

Възможно ли е да станеш предприемач в IT индустрията без да искаш и защо е важно да слушаш майка си? Иван Лекушев успява да ни отговори на тези въпроси, както и да ни сподели какви уроци е научил по пътя си, които му помагат да взима решения днес.

Разбира се,  ние ще бъдем там, очакваме ви с нетърпение!

Кога: 18.07 /Вторник/, отваряне на врати 18:30 ч, начало 19:30 ч.

Локация: Кино Cabana

Билети: https://bit.ly/3CIlOJd

Линк към събитието : https://www.facebook.com/events/795308878911594

Заповядайте и станете част от глобалното семейство на #FuckUpNights.


Текст и снимки: FuckUpNights София

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Спортно – елегантен  старт на седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени