Летни предложения за работещи момичета

x


Колкото и да не искаме, лятото също е свързано с работа и офис. Да, искаме краката ни да са заровени в пясъка и да сме по бански по възможност по цял ден, но в паузите между две почивки ни се налага да прелетим и през офиса. Работната обстановка често изисква и друг тип облекло. През зимата ни е доста по-лесно, тъй като често можем да заложим на т.нар. униформи, които да ни спасят при дългите работни срещи. Риза, черен панталон и хубави боти са големите ни съучастници тогава, когато не знаем какво да облечем.През топлите дни обаче, желанието ни да експериментираме и да се обличаме по нестандартно нараства. Сякаш е свързано с желанието ни за плаж! Доста професии и работни позиции изискват и малко по-формално облекло. Все пак не навсякъде е възможно да се появим с дълга рокля или пък с къси панталонки, например. Най-важно е да се чувствате добре и удобно в избрания аутфит, защото той често ни съпътства от сутринта до вечерта и много пъти работата прераства в питие веднага след нея. Именно затова решихме да селектираме тоалети, които са добри примери както за офисната среда, така и за всички работни и лични срещи, с които ни е пълен денят.

Залагаме на повече естествени материи като лен и памук, по-светли, но в същото време елегантни цветове като бяло, бежово, екрю. Комбинациите на тези и без това скъпо луксозно изглеждащи цветове и материи създават аутфити за работещи момичета, които знаят какво искат и сбъдват мечтите си! А какво по-хубаво?Ризата остава наш довереник, заедно с широките панталони и денима, избягваме прекалено разголените топове и ултра късите дължини, защото не смятаме, че е етично да ги носим в работна обстановка. Има много други места, на които ще са повече от добре дошли! Но за сметка на това можем да носим и малко по-елегантни и обрани рокли, които да ни дадат свобода и в същото време да са подходящи за офиса. Разбира се, зависи с какво точно се занимавате и до колко формално трябва да бъде облеклото ви. Момичетата, практикуващи по-свободни професии, могат да комбинират дори и кецовете с любимите ни флорални рокли, например. Комбинациите наистина са безкрайни, но както казахме, бихме заложили на по-сигурни съчетания, които да са класни, стилни и елегантни!

Избрахме няколко наистина добри стрийт стайл попадения, които биха ви вдъхновили да експериментирате. Кой каза, че облеклото по време на работа не може да е интересно и вълнуващо?

Текст: Теа Николова

Снимки: Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BURBERRY

Палто от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Slim boyfriend jeans от GRLFRND

Slim boyfriend jeans от GRLFRND Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от VERSACE

Пуловер от VERSACE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Благодарни сме на есента за всеки ден, в който оставяме палтото у дома!

Ако сте пропуснали
Най-четени