Когато благотворителността е повече от стилна

x


За 12-та поредна година имаме шанса да участваме в един достоен благотворителен акт. И то със стил и самочувствие!И АЗ МОГА / I CAN TOO ни представят нова вълна от вдъхновения и емоции. Тениските I CAN TOO са посветени на децата със специални нужди и семействата им. Днес, повече отвсякога, имаме нужда да пазим и съхраняваме онези порцеланови, фини деца. Благодарение на И АЗ МОГА имаме шанса да го направим със стил. Да, кауза със стил! Съвместно правим първата крачка към по-добро бъдеще и с радост приветстваме новата линия БЛАГОТВОРИ СЪС СТИЛ. Не се изисква излишно усилие, а напротив! Можем да помогнем с нещо толкова просто и лесно – добавяйки просто един хубав тишърт към летния аутфит. След дълги години опит и постоянство, организацията с гордост реализира нова серия вдъхновения.

И са повече от добри! А новините не спират… можем да изберем и летен топ без ръкави. А междувременно да помогнем на някой, който се нужда от нас. Избираме от различни модели, разчитайки основно на минималистичния стил. Тениските и потниците са черни и бели, с размери от S до L за дамите и от M до XL за господата. Гамата е наистина широка и всеки може да хареса своя модел и да се припознае. Защото благотворителността не изисква жертви, нито прекалено сложни процедури… Напротив, тя може да живее ръка за ръка с ежедневието ни, без да го променя. А само да го направи по-красиво и по-стилно! Онова, което винаги ще си припомняме, обличайки тениската пък, е несравнимо! Кога друг път ще знаем, че обличайки се, правим добро? Сега имаме този шанс…
Когато изберете вашия дизайн – не се колебайте да ги поръчате: със съобщение във Fаcebook или Instagram; на e-mail: office@icantoo.eu, или от онлайн магазин. Много скоро ще ги се насладите на наистина невероятните дизайни, които ще са с вас през цялото лято. И не забравяйте – селфитата ви с тях ще бъдат неповторими!За повече информация и покупки:

www.icantoo.eu

www.facebook.com/icantoofoundation

www.instagram.com/icantoo_foundation

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Въпрос на акценти…

Ако сте пропуснали
Най-четени