My…Winter и „ИВАН АСЕН 22”

x


След успеха на STATIONS, любимите ни „ИВАН АСЕН 22” са приготвили и предколедно дизайнерско събитие. Темата, която обединява творческите идеи и интерпретации на дизайнерите е „My…Winter”. Това е и дизайнерският прочит на нещо толкова лично и интересно като преживяване – зимата, в чието начало се намираме. Действието се развива именно в многоточието – то е празното пространство, което ни отличава един от друг, то е прилагателното, избрано от всеки един от дизайнерите, за да оформи зимата чрез собствения си дизайн.

Посоките на предколедната зимна колекция „My…Winter” са две. Първата от тях разглежда като фокус малките, дребни неща в ежедневието ни, които създават нужния уют, топлина и спокойствие, с които свързваме зимата. Това са детайлите, без които дните биха изглеждали по-празни и някак тъжни. Това е начин на възприятие и на живот – умението да се радваш на всичко, което те заобикаля и сам да създаваш уют, радост, комфорт. Втората творческа посока е по-концептуална. Залага на различни визуални възприятия, различни прозрачности в материите, видоизменя външната обвивка, отвежда ни в многопластова триизмерност…

За топлия досег до сетивата ни ще се погрижат избраните в колекцията материи: кашмир, плетива, структурирани и характерни на опип иновативни синтетични материи, дантелата като детайл. Цветовете са зимни, меки, млечни. Успокояват и пренасят в един по-уютен свят. Дори за миг!В събитието участват дизайнерите Ham & Eggs, Prototype 23, Jar & Jam, nelmit, YOD by Яна Дворецка,  GIZDA by Катя Лозанова, MINTY, Диляна Иванова, Георги Флоров, Росица Мршич, Милена Начева, Славина Петрова, Захарина Габровска, Радостина Клинкова, Теодора Шуманова, Мая Каранешева, Ива Григорова. Аксесоарите са дело на Калина Чанкова, Велислава Божинова, Калина Филчева.

А каква е вашата зима? Абстрактна, дива, уютна, бохо…? Отговор ще може да получите в периода 7 – 21 декември в шоурума на ИВАН АСЕН 22.


Текст: Теа Денолюбова

Снимки: Kaлина Филчева

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени