“Три жени на микрофона” на терасата на Paradise Center

x

На 17 август от 19:00 часа терасата на Paradise Center ще събере най-забавното женско трио в България за една незабравима лятна вечер под звездите. DIVAS’ FLAVOUR ROOFTOP PARTY обединява трите диви Оля Малинова, Красимира Хаджииванова и Ива Тодорова, които ще завладеят публиката с женската си енергия и невероятните им лични истории. Вечерта ще продължи в ритъма на музиката на DJ CASS и в компанията на специално подбрани коктейли.Триото ще засегне едни от най-чувствителните за нежния пол теми, а именно храната, майчинството и любовта. Как да се превърнем в диви, съществува ли „перфектната майка” и защо влюбените не се разбират са само част от въпросите, на които ще дадат отговор главните героини със забавните си истории.

Красимира Хаджииванова ще разкаже за своята любовна връзка с храненето, вечните скандали с пържените филии и това какво очаква обществото от една фина и млада дама. Ива Тодорова е приготвила едно турболентно пътуване през влюбването, чак до разлюбването и решението да зададем най-трудния въпрос. А може би и втори. Оля Малинова ще сподели що е то да си дива и как майка ти да си хване младо гадже.

„Три жени на микрофона” е проектът, стоящ зад най-големите стендъп събития, правени някога в България. Екипът зад шоуто е съставен и от основните участници в събитията – Оля Антонова, известна още като „Министърът на щастието“, Красимира Хаджииванова и Елисавета Белобрадова. От 2019-та година режисьор на формата е Стоян Радев.

Събитието стартира в 19:00, а билетите вече са в продажба онлайн.


Текст и снимка: ПР

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Елегантността стъпва тихо…

Ако сте пропуснали
Най-четени