10-дневно модно предизвикателство, което ще ви извади от зоната на комфорта

x

 

Когато е пролет, е време за промяна. За едни промяната означава да започнат да четат книги, за други – да спрат да пушат, а ние отдавна сме изпълнили последните две и измислихме трето, което да ни амбицира модно. Открихме място за модна промяна отвъд зоната на комфорта, като решихме всеки от нас в следващите 10 дни да се облича по начин, по който не се е обличал никога. Тъй като темата ни се стори твърде приятна и интересна, днес ви предлагаме десет опорни точки с десет аутфита, които могат да ви послужат в начинанието, ако решите да го изпробвате и вие. Забавно е, пролетно е и човек никога не знае дали в комбинацията между официално палто и маратонки няма да открие едно свое неповторимо ново „Аз“. Ето десетте нови неща, които може да изпробвате и вие:

 


 

 

 

 


 

Ден 1: Наблегнете на бижутата. Комбинирайте часовници с гривни и пръстени. Експериментирайте с всякакви бижута, останали от баба ви, от майка ви, секънд хенд или дизайнерски. Правете комбинации извън стандартите.

 


 

 

 

 


 

Ден 2: Носете шапката, която смятате, че не ви отива, а всъщност грешите. Шапките са онзи аксесоар, към който винаги подхождаме скептично, но не и този път. Има неща, които просто си заслужават и красивата федора е едно от тях.

 


 

 

 

 


 

Ден 3: Включете рисков „фактор“, например някой безумен принт. Знаем, че може би сте твърдо против леопардовите шарки. Като изключим всички предразсъдъци по темата, наистина сме виждали уникални попадения с тези разцветки, при това не само с марка Cavalli.

 


 

 

 

 


 

Ден 4: Заменете токовете с маратонки, без да променяте нищо друго от облеклото. Ще останете учудени колко сполучливи комбинации дебнат отвсякъде – удобни, при това.

 


 

 

 

 


 

Ден 5: Миксирайте цветове и принтове. Колкото по-смели сте, толкова по-добре. Кой би предположил, че яркото розово ще стои добре точно с този клъч?

 


 

 

 

 


 

Ден 6: Нека да е монохромно. Изберете един цвят и се облечете от глава до пети в него. Нека в този случай и ден да не пренасяме същата цветова гама върху аксесоарите и бижутата. Съсредоточете се върху дрехите – един цвят, една дреха, един различен ден.

 


 

 

 

 


 

Ден 7: Сложете цвят, който не сте носили отдавна. Нека той се отличава от останалия ансамбъл, нека този цвят бъде акцентът в облеклото.

 


 

 

 

 


 

Ден 8: Пластове и дрехи, една върху друга. Това най-често се експериментира с бяла блуза и черно боди, но може да опитате с crop top, както вече ви показахме.

 


 

 

 

 


 

Ден 9: Комбинирайте официален тренчкот/палто с кецове. За по-хладните вечери в града, ден девети може да се окаже доста симпатичен.

 


 

 

 

 


 

Ден10: Нещо огромно и обемно. Oversize палто, boyfriend джинси и една огромна чанта. Ако този ден е неделя и отиваме на кино – най-добре.

 


 

 

 

 


 

Ден 11 е бонус по желание: Носете чантата, съвсем различна от всичките ви чанти до сега. С какво ще я комбинирате?

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

10-те най-шокиращи тоалета от модните седмици

Пет неща, които мъжете никога не трябвада обличат

 

 

 

 

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кожени обувки на висок ток TOM FORD

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от кашмир KHAITE

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки от FRAME

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер тип поло THE ROW

Пуловер тип поло THE ROW Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Уверени в градската джунгла.

Ако сте пропуснали
Най-четени