20 сватбени рокли от кралицата на щастливите булки

x


30 години златната игла не слиза от ръцете на Галя Лахав, майстор на висшата мода и ваятел на кутюрни рокли, каквито малцина могат да сътворят в света. Родена е в Русия и израства в семейство на шивачи. Страстта към създаването на дрехи някак естествено пламва в нея и до днес не догаря. Дълги години преподава изкуството на висшия шев, преди да създаде собствения си бранд и да го превърне в мащабна империя на добрия вкус и безкомпромисна красота.

Каскадите от копринен тюл на Галя разплакват булки по-често от холивудските продукции за милиони. Всъщност въпреки баснословните си цени, онова, което събуждат като емоции роклите на дизайнерката е абсолютно безценно и неповторимо.

Нищо не се пести в роклите на Галя Лахав – нито бродериите, нито тоновете дантела, нито дълбоките цепки и изрязаните нескромно гърбове. Сексапилът не се крие, а се подчертава, женствеността не се завоалира, а се заявява в най-прелестната си възможна форма. И да, една сватбена рокля не може да направи сватбата ви съвършена, но тези на руската кутюр кралица сбъдват сънища от сатен, коприна и милиони мъниста. 

Брандът Galia Lahav неслучайно може да бъде открит в повече от 40 магазина, пръснати навред по широкия свят. Така е и с булките, които имат същите инициали на роклите си. Ще ги срещнете и в Европа, и в Азия, и в Австралия, и в Америка, и къде ли не. Защото славата на щедро талантливата дизайнерка се носи от уста на уста и обикаля земното кълбо.

Философията на бранда съчетава първа класа модели с първа класа обслужване и краен резултат, който изтръгва въздишки и сълзи. И дорисува събития като от приказките.

Привилегия е да стигнеш до олтара в рокля на Галя Лахав и безспорно щастливците, които могат да си го позволят го осъзнават повече от съвършено.

Студиото на дизайнерката се намира в сърцето на Тел Авив, Израел. Повече от 100 работници ежедневно се трудят, за да сбъдват мечти там.

Текст: Сияна Заимова

Снимки: Galia Lahav official Facebook fan page 

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обявяваме събота за ден на точките… останалото щастие вярваме, че само ще дойде!

Ако сте пропуснали
Най-четени