22 булчински рокли, които спират дъха!

x


Дизайнерката Берта Балилти поставя с удивителна Израел върху списъка с явления в булчинската мода. Тя създава своята модна къща преди повече от 20 години от абсолютната нула, а днес се радва на истинска империя, стотици магазини по целия свят, вниманието на модните библии и още един фактор, по-важен дори от тях – любовта в социалните мрежи.

Точно така, Berta предизвиква огромна вълна от милиони последователи в Instagram и Facebook, която нараства правопропорционално с публикуването на всеки следващ кадър с удивителни рокли. Феноменално е как дизайните на Берта са обожавани на няколко континента, независимо от културните различия на булките, например в Сингапур или Сидни в Австралия. 

Нейна запазена марка са моделите, които парадоксално съчетават абсолютна елегантност, но и подчертан сексапил. Berta се превърна в синоним на пиршество от метри скъпоценни материи, сложни бродерии и фини драперии. Звучи почти като песен, но на живо изглежда дори по-смайващо.

Клиентки на бранда разказват как в мига на първите си проби в търсене на мечтаната рокля, щом се видели в рокля на Berta, сълзите от радост просто покапали по бузите им. Почти магия и съвсем любов, това е, което и ние изпитахме от пръв поглед, след като видяхме впечатляващите колекции на израелската модна къща. Удоволствие е да споделим с вас част от това съвършенство.Текст: Александра Тошева

Снимки: Berta

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Панталон от GIORGIO ARMANI

Панталон от GIORGIO ARMANI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пола тип молив от ALTUZARRA

Пола тип молив от ALTUZARRA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI

Кожени пантофки с леопардов принт от JENNIFER CHAMANDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Oversized жилетка от MIU MIU

Oversized жилетка от MIU MIU Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Въпрос на акценти…

Ако сте пропуснали
Най-четени