22 булчински рокли, които спират дъха!

x


Дизайнерката Берта Балилти поставя с удивителна Израел върху списъка с явления в булчинската мода. Тя създава своята модна къща преди повече от 20 години от абсолютната нула, а днес се радва на истинска империя, стотици магазини по целия свят, вниманието на модните библии и още един фактор, по-важен дори от тях – любовта в социалните мрежи.

Точно така, Berta предизвиква огромна вълна от милиони последователи в Instagram и Facebook, която нараства правопропорционално с публикуването на всеки следващ кадър с удивителни рокли. Феноменално е как дизайните на Берта са обожавани на няколко континента, независимо от културните различия на булките, например в Сингапур или Сидни в Австралия. 

Нейна запазена марка са моделите, които парадоксално съчетават абсолютна елегантност, но и подчертан сексапил. Berta се превърна в синоним на пиршество от метри скъпоценни материи, сложни бродерии и фини драперии. Звучи почти като песен, но на живо изглежда дори по-смайващо.

Клиентки на бранда разказват как в мига на първите си проби в търсене на мечтаната рокля, щом се видели в рокля на Berta, сълзите от радост просто покапали по бузите им. Почти магия и съвсем любов, това е, което и ние изпитахме от пръв поглед, след като видяхме впечатляващите колекции на израелската модна къща. Удоволствие е да споделим с вас част от това съвършенство.Текст: Александра Тошева

Снимки: Berta

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Обявяваме събота за ден на точките… останалото щастие вярваме, че само ще дойде!

Ако сте пропуснали
Най-четени