22 булчински рокли, които спират дъха!

x


Дизайнерката Берта Балилти поставя с удивителна Израел върху списъка с явления в булчинската мода. Тя създава своята модна къща преди повече от 20 години от абсолютната нула, а днес се радва на истинска империя, стотици магазини по целия свят, вниманието на модните библии и още един фактор, по-важен дори от тях – любовта в социалните мрежи.

Точно така, Berta предизвиква огромна вълна от милиони последователи в Instagram и Facebook, която нараства правопропорционално с публикуването на всеки следващ кадър с удивителни рокли. Феноменално е как дизайните на Берта са обожавани на няколко континента, независимо от културните различия на булките, например в Сингапур или Сидни в Австралия. 

Нейна запазена марка са моделите, които парадоксално съчетават абсолютна елегантност, но и подчертан сексапил. Berta се превърна в синоним на пиршество от метри скъпоценни материи, сложни бродерии и фини драперии. Звучи почти като песен, но на живо изглежда дори по-смайващо.

Клиентки на бранда разказват как в мига на първите си проби в търсене на мечтаната рокля, щом се видели в рокля на Berta, сълзите от радост просто покапали по бузите им. Почти магия и съвсем любов, това е, което и ние изпитахме от пръв поглед, след като видяхме впечатляващите колекции на израелската модна къща. Удоволствие е да споделим с вас част от това съвършенство.Текст: Александра Тошева

Снимки: Berta

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Рокля, слънце и добро настроение е всичко, от което имаме нужда.

Ако сте пропуснали
Най-четени