Истинският спасител на плажа – плажната чанта

x

Единственото по-хубаво нещо от това да си събираме багажа в куфар е това да си събираме багажа в плажна чанта. Дестинацията е ясна – състои се от известна доза мек, горещ пясък, предостатъчно количество слънце и необятно синьо – любимото ни. Тук-там по една палма пази сянка, а ние се разхождаме боси, често с широкопола капела и плажна чанта в ръка. Това е всичко, което ни трябва за добро настроение, но другото, необходимо ни за физическото оцеляване, все трябва да се побере някъде.

Любимата ни книга, слънцезащита, малка кърпа и дебела книга са други важни съставки за рецептата „чуден ден на плажа“. А, да не забравим и водата! А къде се помещава всичко това – в плажната чанта. Ето защо тя си е важен аксесоар и нужен метод за съхранение. Да подчертаем – тази чанта е единствената, с която ще се разхождате на плажа. За да ви улесним в избора на такава, а и за да ви подскажем какви са тенденциите в плажните чанти за 2019, днес събрахме няколко идеи – летни, свежи и чакащи да попаднат в нечий гардероб.

Сламена чанта

Просторна сламена торба е достатъчно голяма, за да побере всички ваши плажни принадлежности, а структурата й е изключително здрава, въпреки че материалът говори друго. А споменахме ли, че сламените чанти са изобщо една от най-разпространените тенденции в аксесоарите? Да, по-добре се запасете с поне една, толкова са красиви!
Водоустойчива чанта

Винаги е добра идея да заложите на нещо практично – например водоустойчив материал, който няма да събира мухъл или плесен. С подобна чанта ще си спестите много разлети коктейли, вода и какво ли още не – дори плажна козметика. Водоустойчивата чанта е идеален избор за всички от нас, които никак не обичат хаоса.Екологична опция?

Да, всички знаем, че става дума за торба от плат, но не какъвто и да е, а рециклиран такъв. Потърсете в населеното си място – все ще се намери местен производител, който прави малки крачки за по-светло бъдеще за планетата. А и самите вие ще се чувствате доста по-добре от факта, че пазите дома си.
Класическо райе

Добре, има няколко новости в плажните чанти като например сламените такива или висок клас торби (малко непрактични), но винаги, абсолютно винаги ще се връщаме към най-обичаната плажна торба – тази на райета. Толкова е морска, че понякога я носим и в града, не само на плажа!
Ето това са нашите съветi на какви модели плажни чанти да се спрете – практични, но и истински модни находки! Не остава много от лятото, така че, ако се колебаете каква торба да изберете, по-добре вземайте от всеки вид по една и заминавайте за любимото синьо!

 

Текст: Мила Стоянова

Снимки: Pinterest

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Макси рокля от REBECCA VALLANCE

Макси рокля от REBECCA VALLANCE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Шапка от MAISON MICHEL

Шапка от MAISON MICHEL Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Ленен панталон от NICHOLAS

Ленен панталон от NICHOLAS Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къс дънков панталон от KSUBI

Къс дънков панталон от KSUBI Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Няма по-добро начало на седмицата от доза слънце, което да носим навсякъде със себе си!

Ако сте пропуснали
Най-четени