Бихте ли се омъжили с такава рокля?

x

 


 

Краят на зимата е време, доста натоварено с емоции. Не, че той наближава, все пак още няколко пъти ще отидем на ски. Но през тези месеци се случва нещо специално за онези от вас, които носят годежни пръстени на ръцете си. Вероятно вече сте се впуснали в приключението „аз и моите шаферки търсим перфектната сватбена рокля“.

  

Тъй като повече сватби се организират в края на пролетта и през лятото, именно сега е времето, когато много жени търсят вдъхновение за най-красивата булчинска рокля на света. Днес подбрахме сватбените шедьоври от изминалата Седмица на висшата мода в Париж. Сигурни сме, че те не са това, което вече сте виждали по магазините. Може би някои от тях няма да се харесат на всичките ви роднини, но светът на модата не търпи отегчения и лишения на фантазията и това са доказателствата.

  

За разлика от традиционния булчински силует, с който сме свикнали, тук дизайнерите насочват вниманието ни към различни детайли. Всеки модел е концептуално свързан с колекцията, от която е част. Въображението, с което ги разглеждаме, остро се отличава от стандартните кукленски рокли, в които обикновено се обличат булките. Тук има дързост, повече или по-малко голота, различни аксесоари, а булото почти отсъства.

  

Да, разбираме, че роднините ви няма да са очаровани, ако избягате от представата им за традиционна булка, дори и да не е с някоя от тези безбожно скъпи модели. Но пък ние все повече вярваме, че модерните булки са смели и никой стереотип не може да побере фантазиите им за красива рокля. Помислете си колко различен празник може да се окаже една сватба, само ако промените концепцията за роклята… Ами ако смените ресторанта и стотината гости с пътешествие до екзотична дестинация, където да сключите брак?

 

 

 


 

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Press

Вижте още:

Обувките на Барби в реалния живот

Любовни бродерии при Valentino и булки, каквито не сте виждали от Jean-Paul Gaultier

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти до глезена от JIMMY CHOO

Боти до глезена от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от JENNY PACKHAM

Рокля от JENNY PACKHAM Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Златно колие с диаманти от DE GRISOGONO

Златно колие с диаманти от DE GRISOGONO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Плетен пуовер от ROSIE ASSOULIN

Плетен пуовер от ROSIE ASSOULIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

В сряда обявяваме „Код: Каре“ и си пожелаваме щастието да бъде на квадрат!

Ако сте пропуснали
Най-четени