Блогърки от Балканите: Неф и Нат – 2 гръцки богини в 1 блог

x

14760916860841


Гърция не е просто една голяма Instagram картичка от плажове, залези, гледки и коктейли. Гърция е стотици квадратни километри история, култура, изкуство и вдъхновение. И дом на тези 2 съвременни богини – Неф и Нат.

Близначките са ни слабост, пък и какво да говорим – добър стил, умножен по две и приютен под един блог, няма как да не се изкушим да се поразровим из страниците му. А те са като игра на карти и географии на стила – седмица на модата в Милано и после в Париж, снимки за Diesel в сряда или снимки за Calvin Klein в събота. Куфарът винаги ги очаква строен и готов за път.


1467982070704


Двете, целунати от слънцето, красавици живеят в Атина, но не слагат граници на мечтите си и живеят космополитно. Създават своя онлайн дневник като хоби, но бързо натрупват популярност и хъс да го развият в собствен бранд. Който с днешна дата е факт и ги отвежда до Tommy Hilfiger, Nike, Stefanel, Nasty Gal, H&M и редица други брандове, които припознават близначките за посланици на добрия стил и нестандартния поглед върху модата.

Те са колкото еднакви, толкова и различни и това е големият чар на блога им – можеш да се потопиш ту в света на едната, ту във фантазиите на другата и да бъдеш супер зареден всеки път след като затвориш страницата им. Пак от тях черпим новини за гръцки дизайнери, които си струва да следим и да имаме наум при следващия си полет до Атина. На това му казваме a win-win game! На теб оставяме да отгатнеш загадката коя е Неф и коя – Нат на снимките.


1472384546264


1474910550762


1477216323942


Processed with VSCO with hb1 preset


nat2


Processed with VSCO with hb1 preset


Текст: Александра Тошева

Снимки: Press

Още по темата



Коментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Палто от BURBERRY

Палто от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Slim boyfriend jeans от GRLFRND

Slim boyfriend jeans от GRLFRND Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от VERSACE

Пуловер от VERSACE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Понякога всичко необходимо е само един тренчкот… и доза увереност!

Ако сте пропуснали
Най-четени