Божествените момичета на миланския Street Style

x


Всяко завръщане в Милано ни е едно голямо “хип-хип-ура“. Харесваме естетиката на дефилетата в Ню Йорк и междузвездния дизайн, който кипи в Лондон, но улиците на Милано са меката на екстравагантния Street Style, който винаги успява да ни развълнува. И вдъхнови (поне) за сезон напред!

В разгара на Седмицата на модата в Милано, центърът на града се оцветява в една неистова еклектика. И колкото и да се взираме за горещи трендове и назряващи модни хитове, тъкмо вълната от тотално различни визии и прочити на креативността ни омагьосва.

Тук са смелите момичета, които си носят леопардовите десени с всичката грация на света. И не се свенят да ги разхождат, обути в кецове и преметнали през рамо любимия си Chanel. Диви котки в естествения си хабитат – миланската градска джунгла.Пламтящооранжево и неоновожълто събуждат сетивата на града и приковават вниманието му. Аутфити, решени в лилаво от глава до пети, сякаш разнасят във въздуха аромат на лавандула. Пайетите хвърлят своите отблясъци и по милански напомнят свой собствен празник на модата. 

Дивият запад ни изпрати своите посланици – каубойските ботуши. А те някак внезапно заявиха, че ще бъдат една от сензациите на сезона и всеобща модна тръпка. Видяхме десетки вариации с различна височина и дебелина на тока, цвят на кожата и декоративни елементи. И успяхме да набележим тоталните си фаворити, с които скоро ще ви запознаем.

Още един животински принт успя да изпъкне като предпочитан от Street Style принцесите. И това е именно змийският. Пригответе се да го срещате често – преливащ от аксесоарите към облеклото и обратно.

Милано категорично ни изпраща своето послание – да си носим новите дрехи и  да се радваме на живота, цветовете и смелостта си.

А ние му изпращаме от любовта си. И му казваме до скоро!
Текст: Александра Тошева 

Снимки:@chiaraferragni, @zinafashionvibe; @aliceperella; @alicedetogni; @leoniehanne; @styleograph; @fashiioncarpet.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Слънчеви очила от FENDI

Слънчеви очила от FENDI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от SELF-PORTRAIT

Рокля от SELF-PORTRAIT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT

Дънки с висока талия от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Блуза от Erdem

Блуза от Erdem Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

С рокля и правилните обувки вторник не е никакво предизвикателство!

Ако сте пропуснали
Най-четени