Божествените момичета на миланския Street Style

x


Всяко завръщане в Милано ни е едно голямо “хип-хип-ура“. Харесваме естетиката на дефилетата в Ню Йорк и междузвездния дизайн, който кипи в Лондон, но улиците на Милано са меката на екстравагантния Street Style, който винаги успява да ни развълнува. И вдъхнови (поне) за сезон напред!

В разгара на Седмицата на модата в Милано, центърът на града се оцветява в една неистова еклектика. И колкото и да се взираме за горещи трендове и назряващи модни хитове, тъкмо вълната от тотално различни визии и прочити на креативността ни омагьосва.

Тук са смелите момичета, които си носят леопардовите десени с всичката грация на света. И не се свенят да ги разхождат, обути в кецове и преметнали през рамо любимия си Chanel. Диви котки в естествения си хабитат – миланската градска джунгла.Пламтящооранжево и неоновожълто събуждат сетивата на града и приковават вниманието му. Аутфити, решени в лилаво от глава до пети, сякаш разнасят във въздуха аромат на лавандула. Пайетите хвърлят своите отблясъци и по милански напомнят свой собствен празник на модата. 

Дивият запад ни изпрати своите посланици – каубойските ботуши. А те някак внезапно заявиха, че ще бъдат една от сензациите на сезона и всеобща модна тръпка. Видяхме десетки вариации с различна височина и дебелина на тока, цвят на кожата и декоративни елементи. И успяхме да набележим тоталните си фаворити, с които скоро ще ви запознаем.

Още един животински принт успя да изпъкне като предпочитан от Street Style принцесите. И това е именно змийският. Пригответе се да го срещате често – преливащ от аксесоарите към облеклото и обратно.

Милано категорично ни изпраща своето послание – да си носим новите дрехи и  да се радваме на живота, цветовете и смелостта си.

А ние му изпращаме от любовта си. И му казваме до скоро!
Текст: Александра Тошева 

Снимки:@chiaraferragni, @zinafashionvibe; @aliceperella; @alicedetogni; @leoniehanne; @styleograph; @fashiioncarpet.

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Боти до глезена от JIMMY CHOO

Боти до глезена от JIMMY CHOO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Рокля от JENNY PACKHAM

Рокля от JENNY PACKHAM Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Златно колие с диаманти от DE GRISOGONO

Златно колие с диаманти от DE GRISOGONO Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Плетен пуовер от ROSIE ASSOULIN

Плетен пуовер от ROSIE ASSOULIN Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Сложете коженото яке и усмивката си, и превърнете сряда в любимия ден от седмицата.

Ако сте пропуснали
Най-четени