Calvin Klein есен 2022 – някои го предпочитат младежко и горещо

x

„Бъди себе си“. – Келвин Клайн

Американската марка с неоспорима световна известност е разпознаваема със своя либерален стил, който печели сърцата не само на всяка нова генерация. Отличителният за марката дизайн, адаптиран към най-актуалните тенденции, е в сърцата на интелигентните модни фенове без значение от тяхната възраст. Причината за това се корени в изключителната прецизност към кройка, пропорция, изработка и качество на текстил. Не случайно всеки модел на бранда е устойчив на капризните на променливите модни циклони. Колекцията на Calvin Klein за есен 2022 ни представя младежкия дух при денима с намигване към 90-те – подобрена нова функция на детайлите, актуални пропорции и текстури с изявена динамика. Неоспоримото американско откритие – денимът си партнира с елементи от бельото, една силна съвременна тенденция, което заслужава особено внимание не само заради своята актуалност, но и заради своята функционалност.
 „Обичам жените. Опитвам се да правя красиви неща за тях. Не се опитвам да ги оскърбявам“. – Келвин Клайн

Новите модели бельо и ежедневно облекло, част от актуалните предложения за сезона, включват Embossed Icon (релефни икони), логото на марката с релефен мултиплициран дизайн и Bonded Flex, който осигурява пълен комфорт чрез безшевна технология. Общата допирна точка е изработката – микс от рециклирани материали. Новите модели от Modern Cotton, включително бралети с едно рамо, модернизират един от най-емблематичните стилове на марката. Modern Cotton Naturals предлагат нови нюанси и кройки и са създадени на базата на по-устойчиви влакна. Очевидно колекцията предлага неочаквани обрата, които изграждат оригинална база от базисни артикули предназначени за всеки един предизвикателен момент от ежедневието.
 „Аз съм луд и нямам претенцията, да съм друг“. – Келвин Клайн

Новите предложения са заснети и режисирани от Аласдеър МакЛелън. Модерни, минималистични и чувствени, кадрите са препратка към лаконичния съвременен стил, с които марката е известна, улавяйки увереността и характера на всеки от участниците. Сериите от видеа и фотографии включват талантите, пресичащи по свой индивидуален начин света на Calvin Klein. Там където личният пъзел на ежедневието е всичко друго, но не и обикновен, и е гарниран с щипка премерена лудост.В кампанията на новата колекция участват актрисата и режисьор Клои Севини, певецът, текстописец и актьор Доминик Файк, артистът ДЖЕНИ, актрисата, изпълнител и текстописец Михаела Хае Родригес, актрисата и активист Сюзън Сарандън и актьорът, продуцентът Яхия Абдул-Матеен II. Към тяхната звездна компания се присъединяват моделите Акон Чангку, Ефрон Данциг, Франс Съмърс, Кейд Холт, Лила Мос, Прешъс Лий и Риан Ван Ромпей. Цялата тази плеяда от звезди и модели ни убеди в гъвкавия характер на колекцията за есен 2022. Адресирана към личности, които изповядват философията, че младостта е състояние на духа, което може да бъде изразено чрез дизайна – този на Calvin Klein. Да артикулирате силата и решителността на вашия характер чрез модния характер на марката не е трудно, нали?

„През целия си живот съм бил силен и решителен за много от нещата, които съм искал“. – Келвин Клайн

    . . . .

Моделите на Calvin Klein Jeans за сезон есен-зима 2022 ще намерите в магазините на марката в Serdika Center и Paradise Center.

Текст: Константин Стойнов

Снимки: Calvin Klein

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата
Препоръки от седмицата

Кожена чанта Le Grand Chiquito – JACQUEMUS

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Зимни вибрации за улични кралици.

Ако сте пропуснали
Най-четени