Чантите талисмани на една бурна италианка

x


Като дете Бенедета Бруцигес мечтае да стане вещица. А когато порасва, започва да се вдъхновява от житията на светците. Ей такова чудо е тази жена. Нагледали сме се на какви ли не странни птици в модата и рядко някой успява да ни изуми истински, но ето, че тя се справи. Първо събра очите ни с деликатно изпипаните си чанти, а после ни докосна и с личната си история.

На 23 години среща призванието си в един асансьор. Тогава напълно непознат ѝ предлага да замине с него за Индия и да се грижи за дизайна на чантите, които компанията му произвежда. Нашата бурна героиня не се и замисля и се хвърля смело в първите глави на вълнуващата си съдба. Успява да научи много за занаята, но не и как да запази сърцето си в покой без да се хвърля от една авантюра в следващата. Пътешества по света и търси себе си в Бразилия, Китай, Куба, но дори в така близките Милано и Рим, покоят някак не идва. Защото понякога в истинските приказки се случва тъкмо това – обикаляме целия свят, за да открием себе си… у дома.Малкият роден град, Капрарола, я посреща с отворени обятия. А талантът на Бенедета свети така ярко, че собственият ѝ брат, уверен в успеха на начинанията ѝ, изоставя следването си в университета и застава рамо до рамо с нея. За да ѝ помогне да сбъдне мечтата си.

Крайно време е да основе своя собствен бранд – Benedetta Bruzziches. И не е било само крайно, но е било и правилното време!

С днешна дата творенията на ексцентричната италианка се продават в едни от най-ексклузивните магазини на три континента. И съвсем не са достъпни за всекиго. Сред почитателите на луксозните ѝ аксесоари се нареждат дори Риана и Ан Хатауей. Но това не спира Бенедета да целува кристалите Сваровски, с които майсторски украсява фините си чанти. Вярва, че са толкова специални, защото са създадени, заобиколени от хармония и любов. Лесно е ние да повярваме в същото, когато ги видим.

Текст: Александра Тошева

Снимки: Press

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени