Чантите за идната пролет – идеи от Милано

x

 

 

 


 

Дамските чанти, които сме издигнали в култ, всяка година приемат различни форми, цветове и дори начините за носенето им се променят. Миланската модна седмица предложи няколко интересни модела, които ще ни послужат за справка за това как ще изглеждат дамските съкровища след половин година. 

 


 

 

 

 


 

Моделът на Versace наподобява клъч, но има дръжки характерни за обикновена чанта. Напомни ни също и за навито списание, пристегнато с две малки коланчета отстрани. Харесваме този модел с огромно лого и мини размери.

 


 

 

 

 


 

Sportmax показаха модели с акцент върху металните дръжки и циповете, които  са в класическа правоъгълна форма. Цветовете на чантите са комбинирани с нюансите на дрехите, а не с тези на обувките. 

 


 

 

 

 


 

Blugirl – цветя, лято, плажни аксесоари – с това бихме напълнили предложението на модната марка, за която флоралните мотиви са задължителни всеки летен сезон.

 


 

 

 

 


 

Цветята не свършват с по-горния пример, защото Laura Biagiotti също намери повод да покаже идеята си за уловено лято върху малък клъч, поред нас доста сполучливо и по кукленски.

 


 

 

 

 


 

Aigner показаха обемна чанта в синьо-зелено, която ни напомни на ефекта „омбре“. Явно тенденцията на преливащите се един в друг цветове ще продължи и следващото лято. 

 


 

 

 

 


 

Roberto Cavalli – заприлича ни на Versace, но тук мотивите са от растителния свят, а дръжката на този малък екземпляр прави впечатление, защото е напълно различна и странна. И тук се забелязва голямото лого и начинът, по който чантата стои в дамските ръце.

 


 

 

 

 


 

Марката Iceberg сякаш скри чантата зад огледало или метално покритие. Така изглежда един от моделите, който ще свети с отразена светлина през следващото лято. А то със сигурност няма да бъде скучно от гледна точка на любимите ни дамски аксесоари.

Текст: Станислава Тотева

Снимки: БГНЕС

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

„Комфортът и простотата са ключови, когато става въпрос за мода.“ – Fawad Khan

Ако сте пропуснали
Най-четени