Лена Перминова – от сибирския затвор до модните библии

x


Когато си на 16 и попаднеш в затвора за разпространение и продажба на наркотици, трудно можеш да отгатнеш, че съдбата ти готви рязък обрат и светло бъдеще на хоризонта. Камо ли да предположиш, че един ден ще разцъфнеш в благовъзпитана модна икона, позната по целия свят с непогрешимия си стил. Такава е кратката визитка на Лена Перминова преди да срещне мъжа на живота си – Александър Лебедев.

Руският милиардер измъква своята Пепеляшка от затвора и буквално спасява живота ѝ от озверелите сибирски наркобосове. Делят ги 27 години разлика в полза на Александър, но това никога не се оказва пречка през искрената им любов, която гори и до днес. Плод на нея са трите им деца. А двойката остава позната като една от най-стабилните в света на богатите и красивите. Достоен пример за мнозина.

Лена още помни как при първото ѝ пътуване до Ню Йорк, Александър я изпраща в Bergdorf Goodman, луксозен търговски център, да си избере каквото пожелае. Тя толкова се стъписва от всички дизайнерски дрехи пред очите ѝ, че не успява да се спре на друго и посяга към чифт дънки. Които по-късно носи със суитшърта на половинката си и пак неговото бижу на Stephen Webster. В този вид покорява Ню Йорк и започва да опознава собствения си неподражаем стил.

Същото момиче, което на време мръзне в износени изкуствени кожи в Сибир, днес е галеница на Chanel и любимка на още куп дизайнери, пръснати тук и там по картата на света.Удоволствие е да следим порасналата Лена в Instagram, да съпреживяваме воаяжите ѝ и да воайорстваме какво облича, докато е със семейството си в Кения, какво избира за Седмицата на модата в Париж и как се пременя за фестивала Burning Man в пустинята Блек Рок. 

В гардероба ѝ е истинска джунгла. В неговите предели кутюрни рокли с пера и бродерии другаруват с кожени гащеризони, ефирни коприни, небрежен деним и разбира се, десетки чифтове бански.

Лена обожава да носи шапки и аксесоари, които носят спомена за всичките ѝ пътешествия. Прилича на оживяла кукла Барби, но личният ѝ почерк е далеч от кукленското клише. Борави смело с принтовете, смесва рискови материи и внимателно подправя с правилните украшения.

Близо два милиона са последователите ѝ в Instagram. Защото има какво да им покаже и с какво да ги вдъхнови. Точно както вдъхновява и нас.

Лена ти си повече от своята филмова биография. Ти си една истинска кралица на добрия стил!
Текст: Александра Тошева 

Снимки: https://www.instagram.com/lenaperminova/

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Mood Designer Sweatshirt за Нея

Напишете вашето послание тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Нея

Mood t-shirt за Нея Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши

Taitinger Brut Reserva NV 750 ml с две чаши Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Mood t-shirt за Него

Mood t-shirt за Него Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

За добър старт на седмицата!

Ако сте пропуснали
Най-четени