Да поиграем с този тренд!

x

1


Наближава мистерията, наречена “Петък вечер преди парти”, това е моментът, в който зоната на здрача се намества в гардероба ни и по силата на всички вселенски закони просто никак, ама никак няма какво да облечем за вечерта. За щастие този сезон ни носи горещ моден тренд, който ни спасява в такива безизходици на фантазията и стила. Стикерите и нашивките са бързият, достъпен и лесен начин да дадем рестарт или поне лек ъпгрейт на дрехите, които се излежават в дъното на гардероба ни, а имат още живот в себе си.


2


Модата обича да ни кара да се чувстваме деца. Да ни глези, да ни предизвиква и вълнува. А най-любопитна ни е, когато се пренаписва и оставя перото в наши ръце. Повече от всякога стилът е не какво носим, а начинът, по който го носим. Пъстрите стикери и нашивки ни позволяват да покажем собствения си почерк и прочит на модерната визия. Ставаме господари на детайла и е време да се позабавляваме. Както с вида, така и с дозировката на стикерите – всичко е под наш контрол. Сами избираме къде и колко да поставим – един или няколко опаковки. Защо пък не?

Отиват безкрайно върху всички превъплъщения на денима – якета, ризи и панталони. Дори раницата ни за спорт се превръща в идеален декор за няколко нови нашивки. Всъщност няма забранени територии – от бейзболната шапка с козирка до мини вечерния клъч – всички се вписват с идеята ни къде кацат малките цветни акценти, по които street стилът се пристрасти. Убедете се сами!


4


5


Текст: Александра Тошева

Снимки: Press

Още по темата



Коментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!



/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Цветни детайли при мрачно време!

Ако сте пропуснали
Най-четени