Да продължаваме ли да носим дънките си под високите до коляното ботуши? Какво казва модният свят?

x

 


 

Как се формират трендовете в света на модата? Този въпрос звучи толкова просто, а всъщност отговорът му би бил твърде дълъг и комплексен. Но да предположим, че накратко нещата стоят така: Медиите, а вече и блогърите, показват не само онова, което се случва на подиума. Те отдавна са отместили поглед и към улиците на големите градове. В списъците им присъстват не само модните столици, а и всички големи световни градове. Как са облечени хората на улицата – това се оказва не по-малко важно. Те са основните трендсетъри в наши дни. Няма как да не поглеждаме към тях, няма как да не предположим, че много тенденции тръгват именно от тях.

 


 

 


 

И така, според видяното в интернет, в последните няколко седмици, а и преди това, официално вече не е актуално да носим панталоните си от деним вмъкнати под високите ботуши. Нито един от гостите на Fashion Week не се появи с подобен стайлинг на ревютата. Жените, разбира се винаги са предпочитали удобството на денима, дори и по време на големите модни събития. Те обаче носеха панталоните си свободна падащи над своите ботуши, боти или маратонки.

 


 

 


 

Вероятно познатият тренд дънките да са под ботуша, отстъпва място на тенденциите на пролет-лято 2015, когато всички панталони ще са широки, както е било през 70-те. Преходът към най-разпространената пролетна ретро тенденция вече отписва носенето на скини деним с високи ботуши. Важно е да подчертаем обаче: Отказваме се от конкретния стайлинг, но скини панталоните от деним ще носим още дълго време – следващия път със сандали или класически обувки на ток. За разкош ще добавим само акцентите на бохо-шик вълната, която предстои.

 


 

 


 

 


 

Текст: Fashion Inside

Снимки: Press

Вижте още:

Пролетни тенденции 2015: Crop top и това лято, но само с пола

H&M Studio комбинира спортни импресии с усещане за футуризъм в новата си колекция есен/зима 2015

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Палто от BURBERRY

Палто от BURBERRY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Slim boyfriend jeans от GRLFRND

Slim boyfriend jeans от GRLFRND Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Пуловер от VERSACE

Пуловер от VERSACE Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS

Вълнен пуловер от WE NORWEGIANS Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Благодарни сме на есента за всеки ден, в който оставяме палтото у дома!

Ако сте пропуснали
Най-четени