Децата, които облякоха чанти Chanel

x

 

 

 


 

Жените, влюбени в модата,  са безкрайно много и обикновено тази тяхна любов си проличава още в ранно детство. Много са и майките, които биха насърчили дъщерите си да гледат на модата с интерес. В това няма нищо лошо, разбира се, що се отнася до възпитаването на добрия вкус у децата.

 


 

 

 

 


 

През изминалата еуфорична седмица, свързана с отбелязването на Halloween, много майки се бяха погрижили децата им да изглеждат фатално страшни. Две от тях, а може и да са повече, направиха нещо различно – облякоха децата си в пословични модели на чанти Chanel. Снимките на тези две госпожици обиколиха социалните мрежи светкавично.

Името на момичето в черната чанта е София Ривера, която е на пет години и е от Ню Йорк. Коментарите, които заваляха по повод нейния костюм,  бързо я наредиха на челни места по стил. Майката на София разказва, че предпочита да дава възможност на дъщеря си да изразява себе си креативно. И после допълва, че е потърсила нещо от висшата мода, което да е забавно, и тъй като София обичала да бъде като майка си, се родила идеята за костюм, досущ като нейната чанта.

 


 

 

 

 


 

Не бихме могли да останем модно безразлични при наличието на толкова много чар. Оказа се, че идеята на жената от Ню Йорк не е единствена. Още една снимка обиколи света в последните няколко дни, на която главен герой е момиче, преобразено в бяла чанта на известната марка. Намираме идеите за добре реализирани, а коментарите оставяме на вас.

Текст: Стефи Стоева

Снимки: Twitter

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Бански Audrey от Sun Diva

Бански Audrey от Sun Diva Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси дънки от SAINT LAURENT

Къси дънки от SAINT LAURENT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кимоно Hanna by SUN DIVA

Кимоно Hanna by SUN DIVA Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Цял бански костюм RITA от Sun Diva

Цял бански костюм RITA от Sun Diva Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Роклята – универсално оръжие и за офис, и за почивка.

Ако сте пропуснали
Най-четени

ВЗЕМИ 15% ОТСТЪПКА

ЗА FASHION INSIDE SHOP

АБОНИРАЙ СЕ ЗА НАШИЯ БЮЛЕТИН И ПОЛУЧИ 15% ОТСТЪПКА ПРИ СЛЕДВАЩАТА ТИ ПОРЪЧКА!

АБОНИРАЙ МЕ