Една модна икона от Мюнхен – Виктория Радер

x


Виктория Радер е горд собственик на един от най-любимите ни профили в  Instagram. Любим на нас и на още поне 116 000 последователи. Там ще я намерите като Vikyandthekid. Атрактивна, колкото си пожелае. С удоволствие проследяваме гастролите ѝ по време на различните седмици на модата. Гардеробът ѝ се пука по шефовете от всевъзможни еклектични попадения на брандове от всякакъв клас – от vintage находки през открития в Zara до абсолютния разхитителен лукс. Но нотката, която превръща аутфитите ѝ в истинско подвижно изкуство – е безпогрешният ѝ усет и талант да смесва уникални цветове, необичайни кройки и силуети. И не на последно място – да експериментира здраво с аксесоарите и малките акценти. Бива я, много я бива!

Дълги години се изявява като модел, при това доста успешен. Обикаля широкия свят надлъж и нашир от 16-годишна. Това е и периодът, в който афинитетът ѝ към модата полага стабилни основи в живота ѝ. През 2012 решава да стартира собствен бранд за кожени облекла с името “Vira”. А през 2014 най-после се вслушва в съветите и увещанията на приятелите си и се гмурва смело в света на блогърството, като създава своето малко лайфстайл островче VikyAndTheKid.com, което поддържа и до днес. Там събира вдъхновенията си в стила, козметиката, пътуванията и още теми, които силно я вълнуват и отразяват самата нея. Пространството е повече от добре издържано и приятно поднесено за аудиторията. Ето защо ѝ печели нови фенове и читатели буквално всеки ден още от старта на съществуването си.

Това, което го прави различен от всички останали добре познати лайфстайл блогове е, че Вики ни допуска не само до бляскавата си гардеробна, стайлинг превъплъщенията и покупките си. Но ни показва и парченца от истинския си живот, преживяванията със семейството ѝ и лични моменти с двете ѝ малки момченца.

Любопитно е, че е устроена в Мюнхен. Макар и често да пътува, последователите ѝ се чудят защо истинска модна икона като нея избира немския мегаполис пред градове като Париж и Милано. Избира го всъщност сърцето ѝ, защото любовта на живота ѝ, бащата на нейните синове, е устроен там. Всъщност Вики успява да ни покаже Мюнхен по-различен от начита, по който обикновено си го представяме или асоциираме.

Най-въздействащите ѝ вдъхновения идват от забързания колорит на улиците и малките ѝ музи у дома – Лука и Матео. Впрочем и на тях двамата сме огромни фенове. Пътешествията я зареждат несравнимо с идеи – вярва, че всеки град има собствена аура и цветове, в които блести. Старите книги и филми също намират отражение в стила ѝ. 50-те и 70-те имат запазено специално място в сърцето ѝ.

Любопитни бяхме как популярна блогърка и Instagram явление като нея успява да си открадне съкровено време за себе си и да намира спокойствие в ежедневните ритуали. И ето кои са нейните заветни 4 такива. Първо – изключването на мобилния телефон, когато е със семейството си и по време на бизнес срещи. Любезно ни съветва да направим същото – светът може да почака и няма да се свърши, ако за час-два преминем на самолетен режим. Вторият ѝ трик за добра кондиция е медитацията – сигурен унищожител на стреса. Трето – благодарността. Огледайте се около вас – със сигурност има за какво да сте благодарни и да се почувствате благословени, или поне късметлии. Просто е добре да си създадем красивия навик по-често да се замисляме над тази страна. Четвъртото място, но не по важност, а само по ред, е отредено за спорта и тренировките. Тя самата е добър пример за “здрав дух в здраво тяло”.

Удоволствие е да срещнем жена, която ни вдъхновява не само със стила си, но и с личния си пример. Виктория Радер, продължавай да ни инспираш!Текст: Fashion Inside

Снимки:  VikyAndTheKid Instagram

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Плисирана макси рокля от CHLOÉ

Плисирана макси рокля от CHLOÉ Може да купите от тук  

Препоръки от седмицата

Златна гривна от CAROLINA BUCCI

Златна гривна от CAROLINA BUCCI Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT

Кожена чанта за през рамо от ISABEL MARANT Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA

Сребърна фиба за коса от DOLCE & GABBANA Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Не просто неделя, ами празнична неделя – идеално време за ефирни рокли!

Ако сте пропуснали
Най-четени