Elisabetta Franchi, спектаклите ти са удоволствие!

x


Всяка колекция на Elisabetta Franchi се усеща като ода, изповед в любов към италианката. Шумната, ярката. Безстрашната муза, която не се стеснява от женствеността си, а я носи гордо, подобно на старинна брошка, окачена на ревера ѝ. Тя не се бои от богатите цветове, а ги озарява със собствената си светлина и подкупваща усмивка. Жена от глезена до върха на миглите – омайно красива и хипнотизираща с бурното си жестикулиране. С безкрайни крака и самоувереност, отглеждана и пазена от поколения в La Famiglia.

Моделите на Elisabetta Franchi за зимния сезон на 2018-а преливат от мини до макси дължини. Редуват коприна и шифон с туид, вълна и кожа. И тук-там преливат от пайети, за да се полюбуваме на обичайния за модната къща доволен блясък. Високият ток е религия и се изповядва ревностно. Талията е неприкосновена зона и е важно да бъде подчертана с колан – един от топ аксесоарите в колекцията. Малките чанти около кръста са по-скоро бижу и побират само скъпоценности от първа необходимост – червено червило и огледало. За останалата част от задължителната ни компания избираме между минималистични парти къчове и по-обемните вариации с къса или дълга дръжка – според настроението.

Палитрата е пищна и разнообразна. Петролносиньото, насителножълтото и бургундскочервеното ни карат да разтягаме усмивката си одобрително. Ако ще е ярко – нека да е като за кралици.

Силуети черпим от 70-те и улавяме свободолюбивия дух на тази незабравима декада.

Джуниър копия на някои от ефектните визии се разходиха по котешката пътека, уловили за ръка своите пораснали Аз. Красиво като метафора и като гледка.

Elisabetta Franchi, спектаклите ти винаги са удоволствие!
Teкст: Александра Тошева

Снимки за Fashion Inside: Теодора Коева

Още по тематаКоментари

FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Кецове от Gucci

Кецове от Gucci Може да купите от тук 

Препоръки от седмицата

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON

Oversized тренчкот от PUSHBUTTON Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY

  Къса рокля от тюл от RIME ARODAKY Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Къси панталони от деним

Къси панталони от деним Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

Усмивка дори и в по-хладните дни!

Ако сте пропуснали
Най-четени