FÈDE Art – облечи се в картина

x

Днес ще ви разкажем за FÈDE, една любима наша марка, която отново се върна към живот. Признаваме си, когато създателката й Вяра Георгиева обяви, че спира работа, много се натъжхме. FÈDE беше олицетворение на женственост, нежност и внимание към детайла, и най-вече разпознаваемия почерк на Вяра, нейното изискано светоусещане и желание да създава красота.

Талантът обаче не може да бъде затворен и ограничен, затова Вяра отново върна FÈDE към живот.„Здравейте, аз съм Вяра. Създателят зад FEDE Art. Аз съм от София, България. Обичам да създавам уникални дрехи, които те карат да се чувстваш красива, уверена и вдъхновена. Това е, което правя най-добре. За мен това е любов! Аз съм съпруга и майка на две прекрасни деца. Моята страст са модата и изкуството. FÈDE е моята марка. Отразява коя съм и какво обичам.“FÈDE Art / Облечи се в картина
Вяра стартира FÈDE Art през 2022 година. Модна, артистична линия, вдъхновена от любовта към Божественото изкуство в природата, импресионистичното изкуство и модерното абстрактно изкуство.
Класическите визии на FÈDE сега са ръчно рисувани от самата нея, в красиви цветни импресии. Така Вяра превръща всяка дреха в картина.FÈDE Art е магията, създадена от контраста на красивата материя и цветните маски, смесени в нежни силуети и впечатляващи дизайни. Всяко FÈDE Art творение е ръчно рисувано в студиото на бранда. Знаковият почерк на линията е картината в дрехата. Тя допълва визията и създава чувство за вълшебство.

Всяка пола се различава от другите и затова е толкова специална. Ако харесате един модел пола с рисунка на нея, то тя ще бъде със същата рисунка, но ръчното рисуване ще остави уникален отпечатък на точно тази пола, която ще бъде само ваша.Ателието
Ателието на FÈDE Art е в самия център на Стара София, в красива сграда, построена през 1930г. Творческото пространство е уникална комбинация от красиво художествено студио, където Вяра рисува, и малкото ателие, където се изработват всички творения. Това е и мястото, където можете да я намерите, да разгледате всички рокли и да ги пробвате, ако желаетe. Аресът е София, ул. Гладстон 50 А.

Добре дошли в света на FÈDE Art!Текст: Fashion Inside

Снимки: FÈDE Art

Още по темата
FASHION INSIDE CLUB

Очаквайте нашите отстъпки, промоции, новини и лимитирани предложения.
Запишете се сега!/


Какво ново

Обувки от THE ROW

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Сако от BALMAIN

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Бяла тениска от BURBERRY

Може да купите от тук

Препоръки от седмицата

Мини чанта през рамо от THE ROW

Може да купите от тук

Look of the day

~LOOK OF THE DAY~

На ръба на уикенда.

Ако сте пропуснали
Най-четени